Έξι juicy γυναίκες που γκρέμισαν τα στερεότυπα (photos)

Ο κόσμος που ζούμε θα ήταν το πιο άσχημο πράγμα που υπήρξε ποτέ στην Ιστορία των κόσμων, αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες. Κάποιος Όργουελ θα μπορούσε να έχει γράψει ένα δυστοπικό σενάριο όπου μιλάνε όλοι για μπάλα, για τις επιδόσεις τους στην τουαλέτα, αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν για γυναίκες.

Γι΄αυτό μόνο ευγνωμοσύνη μπορεί να εκφράζει το ανδρικό γένος. Όχι μόνο για τις προφανείς κυρίαρχες του παιχνιδιού. Αλλά και για εκείνες που σε άλλες εποχές δεν έπαιρναν τον σεβασμό που τους πρέπει. Ευτυχώς που υπάρχει το Instagram και μπορεί κάθε μία να δείξει το potential της. Και τα 6 insta κορίτσια που θα δεις να παίρνουν τη θέση των λέξεων, κάνουν τις καμπύλες να υπερβαίνουν σε sex appeal ακόμα και την καρμπονάρα!

Λέγαμε τις προάλλες εδώ για τις γυναίκες που με τις καμπύλες τους σπάνε τα στερεότυπα των παρελθόντων ετών και της τηλεόρασης. Μόνο που δεν υπάρχει η ανάγκη μόνο από τις διάσημες να καταστήσουν σαφές ότι τα σώματα που νιώθουν ωραία, φαίνονται και ωραία. Γιατί αυτές μπορείς να πεις ότι με τα έσοδα τους έχουν τους ειδικούς που θα φροντίσουν. Θες και τις λιγότερο γνωστές κοπέλες. Όσο πιο άγνωστες, τόσο πιο εύκολη η ταύτιση με μια πιτσιρίκα που προσπαθεί να δει και να αντιληφθεί τι σημαίνει το σώμα της.
Η λέξη «νταρντάνα» αποκτά ένα διαφορετικό, 10 φορές πιο ελκυστικό νόημα χάρις στην ύπαρξη τους. Αυτές οι κοπέλες – που σίγουρα δεν είναι οι μόνες που θα πληρούσαν τις προδιαγραφές – δεν σε κερδίζουν γιατί ξεχειλίζουν στα πάντα. Σε κερδίζουν γιατί είναι φουλ άνετες με τις καμπύλες τους και έτσι πρέπει να είναι.

1. Αναστασία Βινογκράντοβα

Εκ Ρωσίας ορμώμενη, η Αναστασία με το επώνυμο «Υπερσιβηρικό», θα μπορούσε να παρουσιάζει εκπομπή με τίτλο «Οι Καμ-πύλες του Ανεξίτηλου». Έτσι μένει στον αμφιβληστροειδή και το μυαλό σου αυτό το insta girl.

2. Στεφανία Φεράριο

Θα ήταν αδύνατο να μην πάρουμε το μονοπάτι του λογοπαίγνιου και να μην πούμε ότι η Στεφανία είναι η ferrari της κατηγορίας της. Το αγορέ στυλάκι στο μαλλί είναι το κερασάκι σε μια τούρτα που ντρέπεσαι να την αγγίξεις γιατί προτιμάς να την χαζεύεις! Αυτή την περίοδο η Φεράριο είναι το μοντέλο που επέλεξε η γνωστή Ντίτα Βον Τιζ για τη νέα κολεξιόν εσωρούχων της.

3. Κλόε Μάρσαλ

Το σχέδιο Μάρσαλ περιλαμβάνει έκτακτη ψυχοπνευματική στήριξη με τονωτικά πακέτα. Τα πακέτα περιλαμβάνουν αυτό το βλέμμα με το σηκωμένο φρύδι που σε σφηνώνει στην γωνία του καναπέ. Η Κλόε είχε βγει «Miss Surrey» το 2008 και είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία Miss England για plus sized model. Εμείς της δίναμε την πρωτιά και στα «κανονικά» βάρη.

4. Τζάντα Σέζερ

Η Τζάντα δεν είναι απλώς μια κοπέλα που εκμεταλλεύεται εμπορικά μια συγκυρία. Αυτή που θέλει τον άντρα να στρέφει την εκτίμηση του και στις πιο γεμάτες. Είναι μια 26χρονη ψυχολόγος που αποφάσισε να γίνει ένα πρότυπο. Όταν δεν διαφημίζει μαγιό και φορέματα για κοπέλες με τις δικές της αναλογίες, χτίζει την αυτοπεποίθηση γυναικών που ίσως νιώθουν άβολα με το σώμα τους. Υπόκλιση μόνο στην Τζάντα.

5. Μαρκίτα Πρινγκ

Η Μαρκίτα είναι σαν τα Πρινγκλς. Μετά το pop, δεν έχει stop. Πέρα από την πλάκα, η εξωτική Μαρκίτα ξεκίνησε την καριέρα της το 2005 με μπόλικη δειλία. Όμως η συνέχεια είχε μόνο άνοδο στη σκάλα. Εμφανίστηκε σε εξώφυλλο της Vogue. Εφιστά την προσοχή στην σημασία της σωματικής υγείας. Βρίσκεται σε πασαρέλες για να σταματήσει το diss της βιομηχανίας στα κυβικά της. Pring it on!

6. Σαρίφα Τζέι

Η Αφρικάνα Σαρίφα μπορεί να ταιριάζει στα πρότυπα των γυναικών της Μαύρης Ηπείρου, αλλά στη Δύση συνάντησε αρνητικές στάσεις. Το τελευταίο insta girl της λίστα, αλλά ουχί του Instagram είναι για να σου κάνει δημοψήφισμα χωρίς την λέξη Όχι. Δεν πρόκειται να τη χρειαστείς.

menhouse.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις