Παπαϊωάννου: Θέλουμε τον κόσμο του Άρη!

Την πεποίθησή του, πως το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο ΔΑΚ, θα κριθεί στην τύχη και στη δύναμη, εξέφρασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας φιλοξενήθηκε την Παρασκευή στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης «Metropolis 95,5» και μίλησε για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η ΠΑΕ θέλει να υπάρχουν και φιλοξενούμενοι οπαδοί στο γήπεδο και δεν ήταν δική της απόφαση η απαγόρευση της μετακίνησης του κόσμου. Τόνισε δε, πως δεν περιμένει sold out.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά και για τον Άρη. Δεν αμφισβητούμε ότι είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης. Το παιχνίδι θα κριθεί στην τύχη και τη δύναμη. Ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».

Για την παρουσία φιλάθλων του Άρη: «Εμείς θέλαμε τον κόσμο του Αρη, αφού θα συνέβαλλε και στα οικονομικά του συλλόγου. Ωστόσο, βγήκε η απόφαση να μην κατέβουν οι οργανωμένοι. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα γιατί η έδρα μας είναι από τις πιο ήσυχες έδρες του πρωταθλήματος. Ελπίζω να έχει πάνω από 3000 κόσμο το γήπεδο αλλά δε νομίζω να γεμίσει».

Για την ομάδα του Άρη: «Είναι καλή και δυνατή ομάδα. Είναι ένα από τα φαβορί που διεκδικήσει την άνοδο. Θα προσπαθήσουμε και εμείς και ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα και ο Απόλλων Σμύρνης και βέβαια ελπίζουμε ότι θα είμαστε μια από τις δύο ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις