Ώρα… για Νίκη κόντρα στον Ρήγα (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο και τη συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου κόντρα στον Ρήγα, σήμερα (05/02) στις 15:00, στο Π. Μαγουλάς. Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου θέλει να σπάσει την παράδοση που έχει δημιουργήσει η ομάδα του Βελεστίνου τα τελευταία δύο χρόνια και που τη θέλει να μην χάνει από τη Νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη μετρά δύο ισοπαλίες την περσινή σεζόν και μία νίκη στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στη Νίκη. Οι βολιώτικη ομάδα θα προσπαθήσει να επιβληθεί, κάνοντας δύο τις συνεχόμενες νίκες, ώστε να κερδίσει χρόνο ηρεμίας και ανασύνταξης ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μπορεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος να έχει απομακρυνθεί, όμως άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους και κόντρα στις πιθανότητες.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Μπάμπης Πετράκος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του. Την τελική 18αδα ο κυανόλευκος τεχνικός θα την επιλέξει λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Χωρίς προβλήματα ο Ρήγας

Μπακάλης: «Πάντα δύσκολο για μένα να βρίσκομαι απέναντι στη Νίκη»

Η ομάδα του Βελεστίνου θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου, από την οποία παραμένει αήττητη πέρυσι και φέτος, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα διατηρώντας την παράδοση και βάζοντας βαθμό ή βαθμούς στο σακούλι.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ρήγα, καθώς επιστρέφει και ο Γιώργος Αλεξίου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη για τον οποίο ένα παιχνίδι στο «Παντελής Μαγουλάς» θα είναι πάντα ιδιαίτερο.

Εξάλλου, ο νυν τεχνικός του Ρήγα έχει υπερασπιστεί ως τερματοφύλακας την εστία της Νίκης για εννέα ολόκληρα χρόνια, ενώ έχει διατελέσει και μέλος του τεχνικού τιμ των «κυανολεύκων» του Βόλου, έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές στη θρυλική «κλούβα».

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Πάντα θα είναι δύσκολο για μένα να βρίσκομαι απέναντι στη Νίκη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός. Την Κυριακή πρέπει να είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά. Ίσως πέρυσι να ήταν πιο δύσκολα από την άποψη ότι ερχόμουν ως αντίπαλος για πρώτη φορά, αλλά και η αυριανή θα είναι ιδιαίτερη ημέρα, αφού η Νίκη είναι πάντα στην καρδιά μου».

Για τον αγώνα τόνισε: «Δύσκολο είναι και το παιχνίδι, καθώς η Νίκη είναι δυνατή και διαθέτει παίκτες ικανούς και με εμπειρία. Επιπλέον θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από τον αγώνα θα πρέπει να βγάλουμε πάθος στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικούμε κάθε μπαλιά, έχοντας πειθαρχία στο παιχνίδι μας και συγκέντρωση στο στόχο μας».

Ο Πολυχρόνης της ΕΠΣ Πιερίας η «σφυρίχτρα» του αγώνα

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ρήγα θα διευθύνει ο κ. Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Καραγιάννη από την ΕΠΣ Λάρισας και Δημήτρη Κοτούμπα από την ίδια ΕΠΣ. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γιώργος Κόκκαλης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι επιφυλάξεις και οι προειδοποιήσεις της Νίκης για τη διαιτησία

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα επαναλαμβανόμενα λάθη των διαιτητών κατά της ομάδας, εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, με αφορμή τα σφυρίγματα του κ. Μηλιάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας στο ματς της Νεοκαισάρειας. “Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, δεν είναι σύμπτωση” τονίζει στην ανακοίνωση η διοίκηση του βολιώτικου συλλόγου και καταλήγει ελπίζοντας πως ο κ. Πολυχρόνης δεν θα επιβεβαιώσει τους φόβους του κ. Τζήμα.

Η ανακοίνωση:

“Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, δεν είναι σύμπτωση!

Χθες ο Μηλιάδης από τον σύνδεσμο διαιτητών Μακεδονίας, στο Κίτρος ο Τεβεκέλης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας επίσης.

Στο Βελεστίνο ο Συμεωνίδης από τον σύνδεσμο διαιτητών Πιερίας, την προσεχή Κυριακή ο Πολυχρόνης επίσης του συνδέσμου Πιερίας.

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί, πλην του κ. Πολυχρόνη (ελπίζουμε) φυσικά; Εχθρικές διαιτησίες για την ομάδα μας!

Κύριοι της ΚΕΔ – ΕΠΟ φτάνει πια, όχι άλλα “λάθη”!

Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου κ. Σάκης Τζήμας, με αφορμή την σφαγιαστική διαιτησία στο νικηφόρο παιχνίδι της Νίκης στην Νεοκαισάρεια, επισημαίνει τα λάθη και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Η Νίκη θέλει να παίρνει τους βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι σε κάποια γραφεία του σάπιου συστήματος που παραπαίει.

Δεν επιδιώξαμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι μας πέναλτι, ανεξαρτήτου αντιπάλου, δεν θέλουμε να αγωνίζονται οι αντίπαλοί μας, με παίκτη λιγότερο με το “καλημέρα” των αναμετρήσεων μας.

Θέλουμε και προσδοκούμε τον υγιή ανταγωνισμό, ονειρευόμαστε ένα “καθαρό” και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Εμείς επικροτούμε τις καλές διαιτησίες, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, εμείς καυτηριάζουμε και τις κακές, όπως αυτή του Μηλιάδη, που έκανε ό.τι περνούσε από το χέρι του, για να μην φύγει νικήτρια η ομάδα μας από το γήπεδο της Νεοκαισάρειας…

Φτάνουν τα λάθη, κουραστήκαμε από τις κακές διαιτησίες, επιτέλους να μπει ένα φρένο στην κατρακύλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Σάκης Τζήμας, είναι αποφασισμένος να παλέψει για ένα “καθαρό” ποδόσφαιρο, δίχως την παραμικρή εξάρτηση καμιάς πλευράς και είναι βέβαιος ότι στο τέλος της ημέρας, οι δυνάμεις του καλού θα κερδίσουν.

Τέλος, ελπίζει ότι την Κυριακή ο κ. Πολυχρόνης, δεν θα επιβεβαιώσει τους φόβους του!”

Το κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο της Νίκης

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να δώσει δυναμικό παρών στο σημερινό (05/02) παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, στο “Π. Μαγουλάς”, απηύθυνε η διοίκηση ποδοσφαίρου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. “Παίζει η Νίκη, γιορτάζουμε, κερδίζουμε και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας, απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας, για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ρήγα στο “Π. Μαγουλάς”.

Η μαζική παρουσία των φιλάθλων μας, δίνει “φτερά” στους παίκτες μας και στους προπονητές μας, δίνει δύναμη στην διοίκηση.

Οι χαμένοι βαθμοί πρέπει να αναπληρωθούν, η αντεπίθεση πρέπει και επιβάλλεται να ξεκινήσει.

Κόντρα σε προγνωστικά, κόντρα ακόμα και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και δεν είναι υπέρ μας, η οικογένεια της Νίκης θα δώσει ενωμένη την “μάχη” της και όπου βγει!

Ραντεβού στην θρυλική “κλούβα” μας λοιπόν, για να κάνουμε την δική μας γιορτή…

Παίζει η Νίκη, γιορτάζουμε, κερδίζουμε και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!!!”

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής (05/01) με τον Ρήγα Φεραίο.

*Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

*Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Από τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής (05/01) θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία της ερασιτεχνικής στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”.

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο μας, να στηρίξει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών μας και στο παιχνίδι αυτό, έτσι ώστε η Νίκη να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις