Στόχος η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Ρήγα

Ο Ρήγα «έσπασε το ρόδι» σημειώνοντας την πρώτη νίκη μέσα στο 2017, επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας και πλέον η ομάδα, με ανεβασμένη ψυχολογία, θα παίξει την προσεχή Κυριακή με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας. Στόχος των «κυανολεύκων» είναι η πρώτη νίκη μακριά από το Βελεστίνο τη φετινή χρονιά, καθώς

σε πολλά παιχνίδια έφτασαν κοντά στο να την κατακτήσουν, όμως στο τέλος είτε πήραν την ισοπαλία, είτε έχασαν.
Μάλιστα, στα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς με Ολυμπιακό και Νίκη, ο Ρήγας προηγήθηκε στο σκορ, όμως στο τέλος έχασε το παιχνίδι με 2-1 και τις δύο φορές. Αξίζει να σημειώσουμε, πως και πριν τα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια, ο Ρήγας είχε καταφέρει και στην Κατερίνη να προηγηθεί στο σκορ, στον αγώνα με τον Πιερικό, για να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης (1-1), καθώς δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα.
Ο Αχιλλέας Νοεκαισάρειας βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε περίπτωση που ηττηθεί την Κυριακή από τον Ρήγα θα μειωθούν στο ελάχιστο οι ελπίδες του για παραμονή.
Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Βελεστίνου, ωστόσο, οι παίκτες του Ρήγα έχουν τις δυνατότητες να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από τη Νεοκαισάρεια και να διατηρηθούν στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Λάκης Μπακάλης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με την προετοιμασία των «κυανολεύκων» να έχει ξεκινήσει και όλοι στην ομάδα να δηλώσουν αισιόδοξοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις