Τριτσώνης: «Δεν γίνονταν παραπομπές διαιτητών στους αγώνες της Γ’ Εθνικής»

Η ομιλία του προέδρου της ΚΕΔ προς διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές της Σούπερ Λίγκας.

Στους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές της Σούπερ Λίγκας μίλησε ο Σταύρος Τριτσώνης σε μία μίνι ομιλία του.

«Εμείς κληθήκαμε να διαχειριστούμε μία κατάσταση έπειτα από μία ταραγμένη περίοδο του περασμένου Νοεμβρίου που μας είχε συγκλονίσει με αναβολές αγωνιστικών και όσα άλλα συνέβησαν και ξέρετε. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο του Πάπα, αλλά θέλουμε ισονομία σε όλες τις ομάδες», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΕΔ, ενώ έριξε και μία… σπόντα για την προηγούμενη κατάσταση, λέγοντας πως «όταν αναλάβαμε, διαπιστώσαμε ότι δεν γίνονταν παραπομπές διαιτητών στους αγώνες της Γ’ Εθνικής».

Από την πλευράς του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Δρόσος τόνισε: «Δεν γνώριζα ποδόσφαιρο πριν αναλάβω τη θέση που έχω σήμερα. Από τότε που ανέλαβα σας παρακολουθώ. Επειδή ως δικηγόρος ασχολούμαι με δικαστές μπορώ να σας πω ότι το δικό σας έργο είναι δυσκολότερο από αυτό των δικαστών».

Όπως αναφέρει το Soccerplus.gr, παρά τα ανοιχτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές με κυριότερο ότι παραμένουν απλήρωτοι από τη Σούπερ Λίγκα και τη δυσαρέσκεια που έχουν οι «κομμένοι», οι οποίοι ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, δεν έγινε η παραμικρή νύξη, ούτε ενώπιον του προέδρου της ΕΠΟ, ούτε προς την ΚΕΔ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις