Δίχως Κέρι ο Ολυμπιακός Β. με Αμβρακία

Χωρίς τον Λόρι Κέρι καταστρώνει τα πλάνα του για το κυριακάτικο(19/2) παιχνίδι με την Αμβρακία ο Τίμος Καβακάς. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή, τόσο στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, όσο και στην αναμέτρηση με την Πύδνα, αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να υποβάλλεται σε θεραπεία.

Σύμφωνα με τον ιατρικό τιμ της ομάδας, δεν θα προπονηθεί σήμερα Τετάρτη (15/2) και αύριο και εφόσον ξεπεράσει το πρόβλημα θα γυμναστεί την Παρασκευή. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να παίξει την Κυριακή, για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Ο Κώστας Φλίγκος επιστρέφει στην ομάδα, καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και θα ηγηθεί και πάλι της επίθεσης του Ολυμπιακού.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται σήμερα με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.
Η τεχνική ηγεσία δίνει μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής και στα τελειώματα των φάσεων, καθώς η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, δεν έχει όμως το εύκολο γκολ. Οι «ερυθρόλευκοι», επίσης, θα πρέπει να φροντίσουν να κρατούν το μηδέν στα μετόπισθεν και να μην πληρώνουν το παραμικρό λάθος στην άμυνα. Χωρίς ευκαιρίες ο Τηλυκράτης και η Πύδνα κατάφεραν να σκοράρουν και οι δύο, στερώντας πολύτιμους βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις