Στα Τρίκαλα το θεσσαλικό ντέρμπι

Επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν με 2-0 στο δυτικοθεσσαλικό ντέρμπι της Αναγέννησης Καρδίτσας, σε εξ αναβολής αγώνα για την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Την τέταρτη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, βάζοντας παράλληλα τέλος στο σερί των δύο συνεχόμενων ηττών πέτυχαν τα Τρίκαλα, συνεχίζοντας παράλληλα το θετικό σερί που έχουν στην έδρα τους κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Στα του αγώνα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς από την ΑΣΑ, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι.

Όλα αυτά μέχρι το 32΄ όταν ο Μάιγκα ανέτρεψε τον Κουσκουνά, με τον διαιτητή του αγώνα να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αρναρέλλης, ο οποίος ευστόχησε κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-0. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 8΄ οι γηπεδούχοι είχαν πετύχει γκολ με τον Κουσκουνά, το οποίο και ακυρώθηκε ως οφσάιντ.Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κυανέρυρθοι» πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι ψάχνοντας ακόμα ένα γκολ, το οποίο θα τους έδινε μαξιλαράκι ασφαλείας δύο τερμάτων, όσον αφορά το σκορ.

Αυτό έγινε στο 42΄ με τον Κουσκουνά να νικά από πλάγια θέση τον Πρίφτη, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.Στην επανάληψη ο ΑΟΤ ήταν αυτός ο οποίος είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να απειληθεί από τους «κιτρινόμαυρους», δίχως όμως να έχει δημιουργήσει κάποια άλλη αξιόλογη φάση μπροστά στην εστία του Πρίφτη πέρα των γκολ που πέτυχε.  

Στο 82΄ τα Τρίκαλα έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Αρναρέλλη με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 87΄ με τον Μπλέντι για λογαριασμό της Αναγέννησης. Στο 88΄ ο ΑΟΤ έφτασε κοντά στο να πετύχει ακόμα ένα γκολ, ο Κουσκουνάς όμως παρότι είχε βρεθεί τετ α τετ με τον Πρίφτη, ο Μάιγκα όμως τον πρόλαβε και παραχώρησε κόρνερ. Στο 92΄ τα Τρίκαλα έμειναν με παίκτη καθώς ο Έλιο Πίντο, αποχώρησε τραυματίας από το ματς, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (29′ Αρναρέλλης), Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Μαχαμάτ (78′ Γιαννιτσάνης), Ρομπέρ, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (65′ Έλιο Πίντο), Κουσκουνάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Σμίλτος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντάνκουα (58′ Χαλκιαδάκης), Μπλέντι, Υφαντής (67′ Τσιλούλης), Ντιατά, Μπιτέλης (79′ Ντεμπελέ), Κρητικός.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις