Ο Φωτιάδης “σφυρίζει” τον Ολυμπιακό Β. στην Κέρκυρα

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο. Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα (Κυριακή 26/2, 15.00) θα διευθύνει ο κ. Φώτης Φωτιάδης από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς

τους κ.κ. Ελευθέριο Καραλή από την ΕΠΣ Ηπείρου και Γρηγόρη Πρεσπάρη από την ΕΠΣ Καστοριάς. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αθανασίου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
Ο Φωτιάδης είναι γνωστός διαιτητής και από το 2007 «σφυρίζει» παιχνίδια στις εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα φέτος ήταν διαιτητής και σε παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ (ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 2-0), ενώ έχει διευθύνει τη φετινή χρονιά τρία ματς για την Football League και το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Διαγόρα Σεβαστής (3-1) για την Γ’ Εθνική.
Στο παρελθόν έχει «σφυρίξει» σε τρία ματς τον Ολυμπιακό. Στις 31/3/2013 την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ο Ολυμπιακός έχασε με 3-2 για την Football League. Στις 18/12/2014 το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» στο Αιγίνιο, όπου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 1-2. Στις 22/1/2015 το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΕΑΚ, στο οποίο το βολιώτικο συγκρότημα είχε ηττηθεί με 1-2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις