Χωρίς Πετράκο στην Εύβοια – Επανέρχεται ο Βέργος

Την προετοιμασία της για τον επόμενο «τελικό» αρχίζει σήμερα η Νίκη, μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές της. Ο Στέφανος Ξηροφώτος έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα και άπαντες είναι επικεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι και κανένας δεν βλέπει πέρα απ’ αυτό. Άλλωστε για τη Νίκη, όσο οι πρωτοπόροι δεν «στραβοπατάνε», η απώλεια βαθμών είναι απαγορευτική.

Οι κυανόλευκοι έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην Α.Ε. Ιστιαίας, μία ομάδα που της έκοψε δύο πολύτιμους βαθμούς στον πρώτο γύρο και «καίγεται» για βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Καμία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν δεν πέρασε εύκολα στην Βόρεια Εύβοια και η Νίκη θα πρέπει να καταθέσει «ψυχή και σώμα» για να περάσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες από την Ιστιαία.

Από την προσπάθεια αυτή θα απουσιάσει ο Μπάμπης Πετράκος, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και ταυτόχρονα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Ο κυανόλευκος μέσος επέλεξε να δεχθεί την κίτρινη κάρτα στο 80’ και να αντικατασταθεί ώστε να λείψει από ένα ματς που πιθανότατα δεν θα μπορούσε να προσφέρει λόγω του τραυματισμού του. Στον αγώνα με την Ιστιαία αναμένεται να επανέλθει ο Γιάννης Βέργος που προσπαθεί να γιατρέψει τις «πληγές» από τον αδόκητο χαμό του πατέρα του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις