Με τον αέρα του φαβορί ο Ολυμπιακός Β. με Πιερικό (pregame)

Έτοιμος να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του δηλώνει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος υποδέχεται σήμερα (5/3) στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό τον Πιερικό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι κορυφής, το οποίο θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει εντατικά με τους ποδοσφαιριστές, όλη την εβδομάδα, πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα. Στόχος είναι ο Ολυμπιακός να φτάσει σ’ ένα γρήγορο γκολ, που θα του δώσει τη δυνατότητα στη συνέχεια να διαχειριστεί το παιχνίδι και να το φέρει στα μέτρα του.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών δύο πολύ καλών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, τιμωρημένοι είναι οι Ούγκο Μασάντο και Γρηγόρης Ευθυμιάδης, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής. Αντίθετα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Χρήστος Χολέβας και Ηλίας Σταύρου.
Ο Καβακάς θα παρατάξει την ομάδα με διάταξη 3-5-2, με τερματοφύλακα τον Κατσούλη και τριάδα στην άμυνα τους Ιωαννίδη, Ζώνα και έναν εκ των Χολέβα, Ντόικιτς. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Οικονόμου και Σταύρου, ενώ στις πτέρυγες θα παίξουν οι Μουκάμ (δεξιά) και Σουάνης (αριστερά). Ο Κέρι θα είναι εκτός απρόοπτου ο επιτελικός μέσος, με τους Σουάνη και Φλίγκο να αγωνίζονται στην επίθεση.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν ανακοίνωσε χθες την 18αδα του παιχνιδιού, κάτι θα γίνει σήμερα, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Πιερικός
Μόλις έξι βαθμούς εκτός έδρας έχει αποσπάσει ο Πιερικός (μία νίκη και τρεις ισοπαλίες) σε εννέα παιχνίδια (γκολ 2-11). Θα έρθει στο Βόλο να αγωνιστεί χωρίς άγχος, απέναντι σε μια σαφώς πιο έμπειρη και καλύτερη ομάδα. Ο τεχνικός του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς επιστρέφει ο Κραγιόπουλος που εξέτισε την ποινή του. Έτσι στη διάθεση του τεχνικού των «ασπρόμαυρων» βρίσκονται οι Σοϊλεμέζογλου, Σαραηλίδης, Γαλανόπουλος, Κραγιόπουλος, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Λούγκος, Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Νταντίνης, Λαζόπουλος, Κοκονόζι, Καρτσαμπάς, Τσιώμης, Σεχολάρι, Γελαδάρης, Μάρκου, Τριανταφύλλου και Ρέντι.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Γιώργος Τζοβάρας με βοηθούς τους κ.κ. ΝικόλαοΤζάνη και Κωνσταντίνο Μανασή από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Αλέξανδρος Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Στον Ολυμπιακό ζητούν την συμπαράσταση των φιλάθλων και στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου η ομάδα να έχει τη στήριξη του κόσμου, στην προσπάθεια να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πιερικό (5/3, 15.00), που είναι οι εξής:
-Γενική είσοδος: 10€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.
Οι φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις