Για το πρώτο “διπλό” στην Κέρκυρα ο Ρήγας Φεραίος (pregame)

Τον ουραγό του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Αστέρα Πετριτή αντιμετωπίζει σήμερα 19/3 στις 15.00 ο Ρήγας Φεραίος στην Κέρκυρα, με στόχο την πρώτη νίκη φέτος μακριά από το Βελεστίνου. Οι «κυανόλευκοι» πολλές φορές έφτασαν κοντά στο να σημειώσουν μία νίκη εκτός έδρας, ωστόσο, δεν το κατάφεραν, παρότι σε αρκετά ματς προηγήθηκαν στο σκορ.

Η ομάδα έχει να επιδείξει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει να κερδίσει από το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Βελεστίνο, 1-0 πριν από πέντε αγωνιστικές (μεσολάβησε και η ισοπαλία με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας).
Η αποστολή του Ρήγα Φεραίου βρίσκεται από το Σάββατο στο νησί των «Φαιάκων», χωρίς τους Ηλία Γκίκα και Νίκο Βουραζέρη. Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν ταξίδεψε στην Κέρκυρα, ενώ ο δεύτερος πήρε άδεια, καθώς χθες αρραβωνιάστηκε.
Η 18άδα είναι η εξής: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Ράπτης, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Κώστας Γουτούλης, Ντίνος Γεωργατζής, Κώστας Κιπτίου, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος, Τσελεπής, Δημήτρης Σέττος.
* Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Νίκος Μπαΐλης της ΕΠΣ Πρέβεζας με βοηθούς τους Παύλο Φραγκούλη και Άγγελο Τσόγκα που ανήκουν στην ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γρηγόρης Ρόντσης από την ΕΠΣ Καστοριάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις