Αντίστροφη μέτρηση για τον Ηρακλή

Ασυντόνιστος με την σκληρή πραγματικότητα της ομάδας που θεωρητικά διοικεί συνεχίζει να είναι ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής παραμένει μόνιμα στην Αθήνα και λειτουργεί και φέρεται όπως όλο το προηγούμενο διάστημα. Επιπόλαια και αφερέγγυα, εκνευρίζοντας ακόμη και τους στενούς συνεργάτες του με τις συνεχείς παλινωδίες του.

Η τελευταία αφορούσε τη χθεσινή ημέρα, όταν και ανέμενε όπως τόνιζε χρήματα τα οποία θα δίνονταν κατευθείαν για την τακτοποίηση των οφειλών. Ο… θησαυρός αποδείχθηκε για πολλοστή φορά άνθρακας και ο ίδιος συνεχίζει να εξαντλείται σε διάφορα ραντεβού με μάνατζερ, ορκωτούς και μη λογιστές τα οποία εκ του αποτελέσματος αποδεικνύονται ανούσια. Πολύ απλά γιατί λείπει το ένα και βασικό «συστατικό» που χρειάζεται. Το χρήμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι απομένουν πέντε μόλις ημέρες για την εκπνοή της περιόδου κατάθεσης των δικαιολογητικών για εξασφάλιση συμμετοχής στο επόμενο Πρωτάθλημα και ο «Καναδός» συνεχίζει να… σφυρίζει αδιάφορα. Η μοναδική του έγνοια είναι να μην υπάρχουν «διαρροές», αισθανόμενος ακόμη (;) αδικημένος από τα ΜΜΕ και την σκληρή κριτική που του ασκείται. Η στάση του αυτή προφανώς και ήταν η αιτία της απόστασης που επέλεξε να κρατάει ο Νίκος Καγιούλης. Με τα ερωτηματικά βεβαίως αυτής της απάθειας του κ. Παπαθανασάκη να είναι πολλά…

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Πέντε εργάσιμες μόλις ημέρες έχουν απομείνει για να υπάρξουν συμφωνίες με όσους έχουν λαμβάνειν, προκειμένου εν συνεχεία με αγώνα δρόμου να κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ. Και αν οι νυν ποδοσφαιριστές φαίνεται να δείχνουν μία μεγαλύτερη συγκαταβατικότητα, δεν ισχύει με αρκετούς «πρώην» που επιμένουν στην αποπληρωμή όλου του ποσού που τους οφείλεται. Απαραίτητη είναι επίσης και η πληρωμή εντός της επόμενης εβδομάδας της πρώτης δόσης από τις ρυθμίσεις που έγιναν σε ΙΚΑ και Εφορία. Σε διαφορετική περίπτωση (εάν δεν μπουν χρήματα εντός πέντε ημερών) τότε αυτομάτως χάνεται η ρύθμιση.

Πρέπει να σημειωθεί και κάτι πολύ σημαντικό που δεν επιτρέπει καμία χαραμάδα αισιοδοξίας. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Μαρτίου. Και μόνο αυτή. Η ΕΠΟ με έγγραφο που απέστειλε σε όλες τις ομάδες γνωστοποίησε ότι δεν θα υπάρξει ούτε μία ημέρα παράταση και δεν θα δεχτεί κανένα χαρτί ή απόδειξη που θα έχει ημερομηνία μεταγενέστερη της 31ης Μαρτίου.

Αποφασίζει ο Καγιούλης

Απομακρυσμένος από τις όποιες δραματικές εξελίξεις υπάρχουν στον Ηρακλή παραμένει ο Νίκος Καγιούλης. Ο ίδιος παραμένει στη Γερμανία, έχει γνώση των «ανοικτών μετώπων» και των επαφών που γίνονται-κάποιες εξ αυτών τις κάνει αυτός- όμως είναι πολύ μακριά και το κυριότερο δεν έχει δείξει ότι μπορεί να συμβάλλει οικονομικά. Τουλάχιστον μέχρι… χθες. Πρόθεσή του είναι να βρεθεί στην Κέρκυρα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της 2ας Απριλίου, η οποία όμως κινδυνεύει να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα αν ο Ηρακλής υποβιβαστεί εξωαγωνιστικά την τελευταία ημέρα του Μάρτη. Αν δε, ο ελληνογερμανός μάνατζερ δεν αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη το αργότερο τη Δευτέρα και δεν έρθει αποφασισμένος να κλείσει οριστικά το θέμα-έχοντας και τα λεφτά που χρειάζονται- τότε ο Ηρακλής θα διανύσει την τελευταία του εβδομάδα ως ομάδα της Super League…

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις