Χωρίς προβλήματα ο Ίωνας εν όψει φάιναλ φορ Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Ο Ίωνας Βόλου προετοιμάζεται για τους αγώνες του φάιναλ φορ του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου στη Λάρισα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά, με την τεχνική ηγεσία να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ίωνας θα αγωνιστεί ελεύθερα και χωρίς άγχος, με στόχο να γράψει μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του και να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του.
Ο Ίωνας θα βραβεύσει δύο αθλητές του (και φοιτητές) και συγκεκριμένα τους Άλκη Κυρτσόγλου και Μάκη Τσαρούχα, για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο.
Η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Λάρισα με λεωφορείο, από το δημαρχεί του Βόλου, στις 15.30. Την αποστολή θα συνοδεύσει σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ενώ στο πλευρά της ομάδας θα βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι.
Στον ημιτελικό ο Ίωνας θα αντιμετωπίσει στις 17.30 το προσεχές Σάββατο τον Γ.Σ. Σοφάδες, με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Σπάρτακος Λάρισας και Εθνικός Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις