Οι τοποθετήσεις στη Γ.Σ. της Νίκης με την κάμερα του goalpost.gr (vids & photos)

Στην παραίτησή του προχώρησε το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης στη Γ.Σ. που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, με αποτέλεσμα την προκήρυξη εκλογών στις 22 Απριλίου, όπως επέλεξε το σώμα. Τα 109 μέλη που έδωσαν το παρών στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου άκουσαν με προσοχή τους εφόρους των τμημάτων, οι οποίοι κατέθεσαν τους οικονομικούς και αγωνιστικούς απολογισμούς πριν την υποχρεωτική τους παραίτηση. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα ακούγοντας τα επιτεύγματα των αγωνιστικών τμημάτων.

Δείτε τις τοποθετήσεις των εφόρων, των μελών και του προέδρου του Δ.Σ. στη Γενική Συνέλευση όπως τις κατέγραψε η κάμερα του goalpost.gr.

Η Γ.Σ. άρχισε με την εκλογή του προέδρου και του γραμματέα. Προτάθηκαν ο Δημήτρης Καραγιάννης για πρόεδρος και ο Δημήτρης Χατζημπύρος για γραμματέας. Και οι δύο εκλέχθηκαν παμψηφεί από το σώμα.

“Τσαουσέσκου” σχολίασε χιουμοριστικά ο κ. Καραγιάννης παίρνοντας θέση στο κεντρικό έδρανο:

 

Αρχικά τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Φάτσης:

 

Στη συνέχεια ο κ. Φάτσης έκανε μία πρώτη αναφορά στις οικονομικές υποχρεώσεις που βρήκε στον Σύλλογο (ΔΕΗ, Εφορία, Νερό, ΙΚΑ):

 

Στη δευτερολογία του ο κ. Φάτσης ανέλυσε με νούμερα ότι ακριβώς ισχύει με τις ΔΕΚΟ και τις λοιπές υποχρεώσεις του Συλλόγου.

Για το νερό:

Για την ΔΕΗ:

 

Για το καθεστώς με τον υποσταθμό της ΔΕΗ στο “Π. Μαγουλάς”:

 

Η απάντηση της ΔΕΗ επί του θέματος:

 

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των αγωνιστικών και οικονομικών απολογισμών με την αρχή να κάνει το τμήμα υδατοσφαίρισης και τους Κώστα Τσαρνά και Πέτρο Μπλάνα:

Κώστας Τσαρνάς, έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης:

 

Πέτρος Μπλάνας, ταμίας του Συλλόγου και μέλος της Δ.Ε. υδατοσφαίρισης της Νίκης:

 

 

Τη σκυτάλη πήρε το τμήμα κολύμβησης και ο Πέτρος Παρασκευόπουλος, ο οποίος απάντησε σε μέλη του Συλλόγου σχετικά με τα οικονομικά του τμήματος:

 

 

 

 

Η ενημέρωση σχετικά με τα οικονομικά του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέβασε τους τόνους στη Γ.Σ.. Την ενημέρωση ανέλαβαν ο κ. Μιχάλης Δημήτρης, υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης του τμήματος καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Φάτσης:

 Η πρώτη ενημέρωση από τον κ. Δημήτρη Μιχάλη:

 Την ενημέρωση για το τμήμα συνέχισε ο κ. Φάτσης:

 

 Ο κ. Μιχάλης έδωσε συμπληρωματικά στοιχεία:

 Την ενημέρωση για το τμήμα ολοκλήρωσε ο κ. Φάτσης:

 

 Η αναφορά για τη συγκέντρωση των παικτών με τον κ. Μπίλη στην οποία συμμετείχε ο κ. Φάτσης:

 

Επί του θέματος του ποδοσφαίρου κατέθεσε το πρώην μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Τζαλάκας, ο οποίος είχε παραιτηθεί από τον Σεπτέμβριο:

 

Για τον στίβο τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό έκανε το μέλος της Δ.Ε. του τμήματος, κ. Δημήτρης Μπατζανός:

 

Για το γυναικείο μπάσκετ τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό έκανε ο κ. Αλέκος Μιχόπουλος, από τους πρωτεργάτες επανασύστασης του τμήματος:

 

Για το αντρικό μπάσκετ τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό έκανε το μέλος της Δ.Ε. του τμήματος, κ. Δημήτρης Τσιόλκας:

 

Για την ακαδημία ποδοσφαίρου τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό έκανε ο συνεργάτης του επικεφαλής του τμήματος, κ. Σουγγάρη, ο κ. Δημήτρης Κουτσούκης:

 

Για το τμήμα βόλει τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό έκανε ο έφορος του τμήματος και αντιπρόεδρος του Συλλόγους, κ. Στέλιος Κολόζος:

 

Ο κ. Μαστρογιάννης κατέθεσε την πρότασή του για τη δημιουργία κεντρικού ταμείου στον Σύλλογο καθώς και τη μηχανογράφησή του. Επίσης αναφέρθηκε στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM, τη λειτουργία του και στις “επιθέσεις” που έχουν δεχθεί οι παραγωγοί:

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την Γ.Σ.:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις