Νέο σοκ στον Ηρακλή: Αφαίρεση έξι βαθμών!

Μια ακόμα είδηση που δείχνει το τέλμα στο οποίο οδήγησαν τον Ηρακλή οι Καγιούλης και Παπαθανασάκης, καθώς όπως έγινε γνωστό το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, επέβαλε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία για τις ανεξόφλητες οφειλές προς τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά.

Βέβαια οι βαθμοί αυτοί μπορεί να επιστραφούν αν πληρωθούν οι οφειλές, ωστόσο, Παπαθανασάκης και Καγιούλης έχουν χάσει ήδη την διορία για την συμπλήρωση του φακέλου, οπότε δύσκολα να καλύψουν και αυτήν την οφειλή.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».