«Επαγγελματικά» ο Άρης (video)

Κακή παρένθεση αποδείχθηκε για τον Άρη η ήττα από τα Τρίκαλα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε 2-0 του ΑΟ Χανιά στο Μάλεμε, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, και έφτασε στους 53 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 63′ ο Καπνίδης, που είχε μπει στο ματς ως αλλαγή, ενώ το 0-2 έκανε στο 71′ με πέναλτι ο Τάτος. Για τους Χανιώτες, που έμειναν στους 27 βαθμούς, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 8′ και στο 12′ ο Γεωργίου «έβγαλε» τα σουτ των Παυλίδη, όπως και αυτό του Τάτου στο 12′. Στα λεπτά που ακολούθησαν στο πρώτο 45λεπτο, ναι μεν οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου είχαν την υπεροχή, αλλά δυσκολεύονταν αισθητά να παράξουν ευκαιρία.

Ο Αντώνης Καπνίδης πέρασε στο ματς στο 46′ και χρειάστηκε λίγα λεπτά για να ανοίξει το σκορ και να διώξει το άγχος από τους συμπαίκτες του. Στο 63′ ο Τάτος έδωσε στον Παυλίδη, αυτός έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο στράικερ των Θεσσαλονικέων με κοντινή προβολή έκανε το 0-1. Στο 70ό λεπτό ο Τάτος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Καπνίδης σημάδεψε το οριζόντιο. Στην επαναφορά ο Ντούνης πήγε να πιάσει την κεφαλιά αλλά τον χτύπησε στο κεφάλι ο Ηρακλής, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί πέναλτι. Ο Τάτος δεν αστόχησε στο 71′ και «καθάρισε» το ματς (0-2).

Ο ΑΟΧ πίεσε κάπως στα τελευταία λεπτά, αλλά η εστία του Διούδη δεν παραβιάστηκε, με αποτέλεσμα να κατακτηθεί το «διπλό» για τον Άρη, ο οποίος δεν έπαιξε καλά, αλλά με επαγγελματικό τρόπο πέτυχε τον στόχο, που ήταν οι τρεις βαθμοί.

ΣΚΟΡΕΡ: 63′ Καπνίδης, 71′ πεν. Τάτος

ΑΟΧ (Ν. Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης, Ηρακλής (72′ Αφράτης), Κοζάκης (72′ Ντούμος), Τσουκάνης, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Λάσκαρης (84′ Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Ρούνεϊ, Σταματής

ΑΡΗΣ (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Τζανακάκης (77′ Καράμπελας), Ρόβας (72′ Μακουτά), Πίτου (46′ Καπνίδης), Τάτος, Παυλίδης, Ντούνης, Ιλιτς,

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Λυμπερόπουλος (Αθηνών)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις