Νέα ήττα για Ολυμπιακό Βόλου, 1-0 από τον Διαγόρα

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος αντιμετώπισε τον Διαγόρα Σεβαστής σε εκτός έδρας παιχνίδι για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο αγώνας των «ερυθρόλευκων» με την ομάδα της Κατερίνης διεξήχθη στο γήπεδο του Βατανιακού. Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Διαγόρα, χάρη σε τέρμα του Μυλωνά στο 43′. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι ο μέχρι πρότινος «μόνιμος» βοηθός προπονητή, Κώστας Μπράτσος, που ανέλαβε πρόσφατα χρέη πρώτου προπονητή, μετά την αποχώρηση του Σάκη Παπαβασιλείου από τον πάγκο του συλλόγου της Μαγνησίας, παρέταξε την ομάδα του με ενδεκάδα ανάγκης, λόγω των πολλών απουσιών, που αντιμετώπιζε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Το λάθος του Μασάδο, στοίχισε στον Ολυμπιακό Βόλου
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν μοιρασμένο, με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Διαγόρα Σεβαστής να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες για την επίτευξη κάποιου τέρματος, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 12′ ο Κατσιαμήτας έβγαλε παράλληλη σέντρα, με τον Ντόικιτς να κόβει αρχικά, αλλά ο Καρατζάογλου έγινε στη συνέχεια αποδέκτης της μπάλας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τελειώσει ιδανικά τη φάση. Τρία λεπτά αργότερα, η απάντηση για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι, η οποία όμως κατέληξε εκτός εστίας. Επίσης, ο ίδιος παίκτης στο 24′ προσπάθησε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου, ο Μασάδο προσπάθησε να μεταβιβάσει τη μπάλα σε συμπαίκτη του, όμως ο Κατσιαμήτας κατάφερε αρχικά να κλέψει τη μπάλα και στη συνέχεια να βγάλει την κάθετη πάσα στον Μυλωνά, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να ανοίγει το σκορ από κοντά, χαρίζοντας λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το προβάδισμα στην ομάδα της Κατερίνης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασάδο στις καθυστερήσεις, έφυγε εκτός εστίας.

Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος
Ελάχιστες ήταν οι καλές φάσεις στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό Βόλου να προσπαθεί να πιέσει για να σημειώσει γκολ, αλλά να μην καταφέρνει να πετύχει, ούτε το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 49′ ο Ευθυμιάδης βρέθηκε απέναντι από τον Αλυσανδράτο, όμως η λόμπα που επιχείρησε ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» για να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Διαγόρα Σεβαστής. Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Μυλωνάς προσπάθησε στο 47′ να διπλασιάσει από κοντά τα τέρματα για της ομάδας του, όμως, ο Στουρνάρας κατάφερε να τον αφοπλίσει την κατάλληλη στιγμή, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του Ολυμπιακού στο β’ μέρος. Από εκείνο το χρονικό σημείο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση και έτσι ο Διαγόρας κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, με το τέρμα που είχε σημειώσει ο Μυλωνάς στο 43′.

Σκόρερ: 43′ Μυλωνάς,
Κίτρινες: 45′ Τάχος, 54′ Καρατζάγλου, 91′ Αλυσανδράτος, 92′ Σκλιοπίδης – 29′ Αναστασίου
Διαιτητής: Λυμπούδης Α. (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τσιότσιος Ν., Τοροσιάδης Ν. (Μακεδονίας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ: Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης (74′ Σαμανίδης), Δημητρίου, Τερζής, Τάχος, Δημητρουλόπουλος, Καρατζάογλου, Κατσιαμήτας (64′ Καράμπελας), Δερμιτζόγλου (86′ Μίχος), Μυλωνάς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Στουρνάρας, Μόκας Α., Ντόικιτς, Χολέβας, Σταύρου, Ευθυμιάδης, Κέρι, Αναστασίου (84′ Σκανδάλης), Μασάδο (74′ Κόκας Δ.), Φλίγκος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις