Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι και Τότεναμ θα παλέψουν μέχρι τέλους

Νέο ενδιαφέρον στη μάχη του πρωταθλήματος στην Αγγλία έδωσε η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τσέλσι την Κυριακή του Πάσχα (16/4), καθώς πλέον η διαφορά των «μπλε» από την Τότεναμ είναι στους τέσσερις βαθμούς.

Μπορεί να γυρίσει η κατάσταση; Το πρώτο που μπορεί να πει κανείς είναι πως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκανε δεύτερη ήττα σε τέσσερα ματς και δείχνει να έχει θέμα. Δεν παίζει καλά και αυτό συνέβη ακόμη και σε ματς που πήρε. Ωστόσο, έχει πιο βατό πρόγραμμα από τη συμπολίτισσα, με την οποία παρεμπιπτόντως θα κοντραριστεί το Σάββατο (22/4) στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.
Όσο για τα «σπιρούνια» είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τα ματς που ακολουθούν είναι πολύ δύσκολα για εκείνη. Δεν έχει μόνο να παίξει με Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ, αλλά και με ομάδες που καίγονται για βαθμούς για να παραμείνουν στην κατηγορία και είναι αρκετά επικίνδυνες, όπως οι Κρίσταλ Πάλας και Χαλ (σ.σ. το σύμβολο * χρησιμοποιείται για να δείξει ότι τα συγκεκριμένα ματς θα γίνουν εκτός έδρας για την εκάστοτε ομάδα).
Δείτε το πρόγραμμα των δύο αντιπάλων:
Τσέλσι (75 β.)
Σαουθάμπτον
*Έβερτον
Μίντλεσμπρο
*Γουέστ Μπρομ
Γουότφορντ
Σάντερλαντ

Τότεναμ (71 β.)
*Κρίσταλ Πάλας
Άρσεναλ
*Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
*Λέστερ
*Χαλ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις