Πάλεψε, αλλά έχασε από τον Ν.Ο. Χαλκίδας η Νίκη

Προσπάθησε, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα η ομάδα πόλο της Νίκης, χάνοντας στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας με 10-11 από τον Ν.Ο. Χαλκίδας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τους «κυανόλευκους» να βρίσκονται ένα γκολ πίσω στην πρώτη περίοδο (3-4), ωστόσο το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 5-5.

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι, πιο έμπειροι, κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα τέρματα, έναντι ενός της Νίκης, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν προβάδισμα τριών τερμάτων. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι παίκτες της Νίκης έκαναν μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουν το ματς, σημείωσαν τέσσερα τέρματα, όμως, δεν ήταν αρκετά για να ανατρέψουν το σκορ, με τον Ν.Ο. Χαλκίδας να φεύγει νικητής από την πισίνα.
Ο Γλούμης ήταν ο καλύτερος παίκτης της Νίκης, πετυχαίνοντας τα πέντε από τα δέκα τέρματα της ομάδας του.
Διαιτητές: Σπανούδης, Χατζηγούλας.
Οκτάλεπτα: 3-4, 2-1, 1-4, 4-2.
ΝΙΚΗ: Παρασκευάς, Δανιήλ 2, Γκανάτσιος 1, Τζαμτζής, Κανάκης, Μακρής, Καραγκούνης, Αλ. Παπαδημητρίου, Ν. Παπαδημητρίου, Πισσίας 2, Γιαβαρίδης, Γκατζούνας, Μόσιος, Μαρτζούχος, Γλούμης 5.
Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Πουλής, Τριανταφύλλου, Κοκάλας 2, Γάτος, Αλαφάκης, Κοκορίκος, Π. Μερκουριάδης 1, Κόρακας 4, Μπουρνάζος 4, Ν. Μερκουριάδης, Βλάχος, Τρίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις