Τρομερές καταγγελίες Αλαφούζου για Κύζα σε προφητική επιστολή του στην ΚΕΔ!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε επιστολή-βόμβα του Γιάννη Αλαφούζου στην ΚΕΔ και συγκεκριμένα, στον πρόεδρό της, Σταύρο Τριτσώνη, με την οποία ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την επιλογή Κύζα!

Αναφέρει, συγκεκριμένα, πως ο εν λόγω ρέφερι, ο απόλυτος αρνητικός πρωταγωνιστής του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα, φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης του οποίου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ! Μάλιστα, ο κ. Αλαφούζος αφήνει σαφείς υπαινιγμούς ακόμα και για προσωπικές εξυπηρετήσεις από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου προς τον κ. Κύζα.

Μετά και τη δημοσιοποίηση της επιστολής Αλαφούζου είναι, πλέον, μονόδρομος για τους κύριους Τριτσώνη και Κουκουλάκη η παραίτηση, αφού, ουσιαστικά, είχαν ενημερωθεί για τη χθεσινή «σφαγή» στην Τούμπα!

Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου

Αγαπητέ κ. Τριτσώνη,

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις».

Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Όπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία.

Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες.

iefimerida.gr