“Διπλό” της Σκιάθου κόντρα στον Άρη Μελισσατίκων

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής η Σκιάθος, επικρατώντας με 0-1 του Άρη Μελισσατίκων σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Α’ ΕΠΣΘ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 30′ με τον Δημητρίου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Πάντως, μπορεί η Σκιάθος να ήταν η ομάδα που σκόραρε, ωστόσο, οι παίκτες του Άρη ήταν αυτοί που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, τόσο για να ανοίξουν το σκορ, όσο και για να ισοφαρίσουν, κυρίως με τον Σπύρο Νούσια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 68′, έχοντας τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ο Κεμάλι ανέτρεψε τον Τσίρο μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Νούσιας, με τον Νικολαΐδη να αποκρούει και να κρατά το 0-1.
Παρά τις ευκαιρίες που είχαν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, το 1-1 δεν ήρθε, με αποτέλεσμα η Σκιάθος να φύγει με μια σημαντική νίκη εκτός έδρας, που την φέρνει στην 8η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς. Ο Άρης παρέμεινε στην 5η θέση με 41 βαθμούς.
ΑΡΗΣ: Ζήγρας, Τσίρος, Σαμέτι, Γούτσιος, Τσιαντής, Γκάγκας, Νούσιας, Κάρρος, Δημόπουλος (80′ Κουτλούμπασης), Πετρόπουλος (67′ Μερμίγγης), Θεοδώρου (52′ Ίμπρα).
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Μπρέγκου, Φερετζέλης (60′ Γκιαουράκης), Τουρναβίτης, Γραββάνης, Ντ. Πρίφτι (82′ Μελαχροινός), Κρ. Τζελάι (46′ Αλ. Τζελάι), Δημητρίου, Σαρρής, Κεμάλι, Τάσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις