Νίκησε στην έδρα του… ο «φιλοξενούμενος» ΓΣ Αλμυρού

Σαρακηνός και ΓΣ Αλμυρού αναμετρήθηκαν στο «Αθ. Ραγάζος», με τυπικά γηπεδούχο το Σαρακηνό, σε μια αναμέτρηση όπου οι Αλμυριώτες επικράτησαν με σκορ 1-2. Στην αναμέτρηση υπήρξαν ιδιαίτερα από πλευράς Σαρακηνού, οι άνθρωποι του οποίου δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι για την απόδοση της ομάδας τους, ανεξαρτήτου…

αποτελέσματος, καθώς το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογική σημασία.
Από την πλευρά του ΓΣ Αλμυρού σαφώς και είναι ικανοποιημένοι για τη νίκη, έναντι ενός από τους καλύτερους αντιπάλους που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.
Όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο β΄ ημίχρονο, από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες στο α’ 45λεπτο.
Αρχικά για το Σαρακηνό (3′) όταν ο Ντούρο έκανε σέντρα και με προβολή ο Ιωάννου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι κι αργότερα για τον ΓΣ Αλμυρού με τον Βούλγαρη μετά από απόκρουση του Γράντα.
Οι παίκτες του Σαρακηνού που βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα, είχαν κι άλλες ευκαιρίες σε τετ α τετ που δεν αξιοποίησαν τόσο στο υπόλοιπο το α΄ ημιχρόνου, όσο και στο β΄ μέρος, στο οποίο επίσης ξεκίνησαν πολύ δυνατά, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσου την υπεροχή τους σε γκολ, σε ευκαιρίες των Σαμαρά, Κοντοβά και Κωνσταντάκου.
Αντίθετα, οι παίκτες του Αλμυρού ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 58′ με σουτ του Κοντοβά έξω από την περιοχή και στο 82′ μετά από συνδυασμό που έφερε τελικά την μπάλα στο Φαράντο, ο οποίος πλάσαρε εύκολα κάνοντας το 0-2.
Οι παίκτες του Σαρακηνού απάντησαν μειώνοντας το σκορ στο 88′, μετά από ασιστ του Μπαρμπούτα στον Κωνσταντάκο και πλασέ του τελευταίου στην απέναντι γωνία.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Ιωάννου, Γιαουπλάρι, Ζαρίφης, Σούδης (70′ Μπαρμπούτας), Σαμαράς (80′ Δουλάς), Κοντοβάς, Βαλωτής (65’Μπέικος), Κωνσταντάκος, Καλαμάτας
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταμέλος, Καψιώτης (75′ Πλαβός), Δημουλάς, Κόκας, Κυριάκος, Ακασού (60′ Παυλίδης), Κρανάς, Νασιακόπουλος, Θωμαΐδης, Βούλγαρης (46′ Φαράντος), Κοντοβάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις