Ξηροφώτος: «Κάναμε μεγάλη υπομονή»

Στη συμβολή του κόσμου ώστε να ολοκληρωθεί η χρονιά, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ο Στέφανος Ξηροφώτος. Ο Βολιώτης τεχνικός ευχαρίστησε επίσης όσους του έδωσαν την ευκαιρία να κοουτσάρει αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα, όπως χαρακτηριστικά είπε, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί και τη νέα χρονιά να είναι στον πάγκο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Ήταν το τελευταίο ματς της σεζόν. Όσο αφορά το αγωνιστικό έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Κάποιες ευκαιρίες είχαμε εμείς και κάποιες ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος ευτύχισε να βάλει το τέρμα και πήρε τη νίκη. Θέλω τελειώνοντας η χρονιά να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε, όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα και όλους τους συνεργάτες μας. Αυτό που μας έδωσε δύναμη να κάνουμε υπομονή, γιατί κάναμε μεγάλη υπομονή, ήταν ο κόσμος που πραγματικά μας βοήθησε μέχρι το τέλος κι έτσι πέρασε αυτή η χρονιά.

Καλό καλοκαίρι πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Απόλλωνα για την άνοδο στη Β’ Εθνική και τους εύχομαι καλή δύναμη για να ανταπεξέλθουν στο καινούριο πρωτάθλημα και την προσπάθεια».

Αν περίμενε η Νίκη να τελειώσει το πρωτάθλημα με τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε

«Η χρονιά πραγματικά είχε πολλά προβλήματα, αλλά όπως είχα πει και στην αρχή ήμαστε όλοι μια γροθιά και θα κάνουμε υπομονή και πως ότι και να γίνει θα τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι. Τώρα τελευταία ήρθαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα, αλλά η ομάδα έχει μια καλή εικόνα με νέα παιδιά».

Για τη διοίκηση

«Εγώ τους ευχαριστώ όλους. Μέσα σ’ αυτούς ήταν και οι άνθρωποι της διοίκησης που ήταν κοντά. Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα».

Για το αν θέλει να συνεχίσει στη Νίκη

«Ευχαριστώ που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι σ’ αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα, έδωσα ότι μπορούσα, ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμένα μια ομάδα με μεγάλη πίεση και θεωρώ πως έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις