Γλέντι μέχρι πρωίας στη Λαμία (video)

Συγκινημένος δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου για την ιστορική άνοδο. Η βροχή δεν πτόησε τους οπαδούς της Λαμίας να κάνουν τη νύχτα μέρα. Περίμεναν καρτερικά να επιστρέψει η αποστολή από τη Θεσσαλονίκη και όταν το πούλμαν εμφανίστηκε, άναψαν καπνογόνα και αποθέωσαν όλα τα μέλη των «κυανόλευκων».

Υποδέχτηκαν τους θριαμβευτές με σύνθημα: «Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές» και «Α’ Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ», με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου να λέει ««Μας κάνατε υπερήφανους, την ομάδα μας, την πόλη μας. Αυτή η πορεία θα συνεχιστεί. Είναι ώρα συγκίνησης για μένα προσωπικά. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».
Στο πούλμαν επιβιβάστηκε ο Δήμαρχος, Νίκος Σταυρογιάννης που είπε: «Κάνατε περήφανους όλους τους Λαμιώτες, όλους τους πολίτες. Να είστε καλά, να ξέρετε ότι έχετε την στήριξη και την αγάπη όλων μας. Θερμά συγχαρητήρια», ενώ απευθυνόμενος στα μέλη της αποστολής ο αντιπεριφερειάρχης, Θύμιος Καραΐσκος δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τις ιστορικές στιγμές που ζει η Λαμία, η Φθιώτιδα, η Στερεά Ελλάδα. Να ξέρετε ότι είστε μέσα στην καρδιά μας, μέσα στην ψυχή μας όπως ήσασταν πάντοτε. Και θα συνεχίσετε να είστε, γιατί πραγματικά το αξίζετε. Όλοι, από τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, τον μεγαλομέτοχο, τον προπονητή, τους παίκτες. Όλοι οι παράγοντες έβαλαν το λιθαράκι».
Ακολούθως ποδοσφαιριστές, διοίκηση και μέλη του τιμ μετέβησαν σε νυχτερινό κέντρο της πόλης και διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, στο γλέντι ήταν και ο πρώην επιθετικός της Λαμίας, Γιόνε ντα Σίλβα Πίντο, που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις