Τίμησαν τη μνήμη του Άλεξ (photos)

Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Αλέξανδρου Σκοπελίτη. Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Βασδέκειο για να παρακολουθήσουν το ποδοσφαιρικό θέαμα που πρόσφεραν η Νίκη Βόλου, ο Άρης Μελισσατίκων και μία ομάδα που απαρτίζονταν από ποδοσφαιριστές του τοπικού, φίλους του Άλεξ. Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος καθώς έντονη βροχή υποχρέωσε πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου να αποχωρήσουν πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

tournoua-alex

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν η Νίκη και η ομάδα των φίλων του Άλεξ στο πρώτο παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο οι κυανόλευκοι κέρδισαν τον Άρη Μελισσατίκων με σκορ 1-0 με τέρμα που σημείωσε ο Σιώμος. Τον αγώνα Φίλου του Άλεξ με τον Άρη Μελισσατίκων κέρδισαν οι πρώτοι με σκόρερ τον Τσιουρέλη.

Νίκη Βόλου: Ράπτης, Αλεξανδρής, Κουκουτής, Βλάχος, Βέργος, Τσιανάκας, Κόλα, Βουρδάκης, Νικλητσιώτης, Σιώμος, Χρηστίδης, Κουτσούκης, Μαλακασιώτης, Μέτσε, Ματθαίου, Χουζούρης, Τασιάς, Κορέτα, Σκοπελίτης. Το παρών έδωσε με πολιτικά ο Ναουμίδης.

Φίλοι Άλεξ: Γεώργογλου, Τσουκαλάς, Σκουφογιάννης, Κωνσταντάκος, Παπανίκος, Ρούκας, Γ. Αντζούρης, Παπαστεργίου, Καραγιώργιος, Καραμανιώλας, Αντωνίου, Τανάγιας, Απ. Αντζούρης, Καρακάσης, Κ. Τσιουρέλης, Γράντας, Σκοπελίτης

Άρης Μελισσατίκων: Κουρίτας, Ζήγρας, Τσιουρής, Σιαμέτης, Τσίρος, Γκάγκας, Κόπανος, Διαμαντής, Κάρρος, Δημόπουλος, Κουτλουμπάσης, Θεοδώρου, Θάνος, Πετρόπουλος, Μαντέβας

18740001 1719237305042026 5243590235940545222 n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις