Διάφορες ζυμώσεις γίνονται στον Ολυμπιακό Βόλου

Τις τελευταίες μέρες γίνονται διάφορες ζυμώσεις στον Ολυμπιακό Βόλου, έχει γίνει προσέγγιση ορισμένων επιχειρηματιών, τόσο Βολιωτών, όσο και εκτός Μαγνησίας και η εξέλιξη των πραγμάτων χαρακτηρίζεται θετική. Θα προσληφθεί τεχνικός διευθυντής, ο οποίος δεν θα είναι Βολιώτης και θα έχει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Θα διαμένει μόνιμα στο Βόλο και θα είναι ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με συγκεκριμένο άτομο, το οποίο γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και το οποίο διαθέτει ανάλογη εμπειρία, από την παρουσία του σ’ αυτό το πόστο σε επαγγελματικές ομάδες. Δεν μιλάμε για γενικό αρχηγό, μια θέση που κατείχε την χρονιά που πέρασε ο Τζόναθαν Βαΐτσης.
Ο Ανδρέας Μπονόβας θα συνεχίσει να έχει ρόλο στον Ολυμπιακό, βοηθώντας και φέτος την ομάδα, ενώ θα συνεχίσει να είναι και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του συλλόγου.
Όσον αφορά την γενική συνέλευση, αναμένεται τελικά να πάει λίγες μέρες πίσω. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, καθώς θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί κάποια πράγματα, έτσι ώστε η διοικούσα επιτροπή να μπορεί να δώσει νέο όραμα στους φιλάθλους της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις