«Θα μιλήσει με ΑΕΚ ο μάνατζερ του Σκόκο»

Η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο βρίσκεται σταθερά στην επικαιρότητα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, με το όνομά του να βρίσκεται στην μεταγραφολογία που έχει ανοίξει. Και είναι δεδομένο ότι για την υπόθεσή του στην Ένωση έχουν γίνει σκέψεις και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτές να εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο.

Εσχάτως τη φωτιά… φούντωσε ένα ταξίδι που θα κάνει ο μάνατζερ του Αργεντινού άσου, Φαμπιάν Σολντίνι στην Ευρώπη και πιθανώς και στην Ελλάδα. Τόσο η πλευρά του Σκόκο, όσο και αυτή της ΑΕΚ… κρατούν χαμηλούς τόνους στην υπόθεση και δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση για επικείμενη συνάντηση. Ωστόσο, ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Φράνκο Ιντρόνα, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νίουελς, υποστηρίζει ότι οι δικές του πληροφορίες αναφέρουν πως επαφή μεταξύ των δύο πλευρών θα γίνει.
«Ο μάνατζερ του Σκόκο ταξιδεύει αυτό το καιρό στην Ευρώπη για να βρει ομάδα στον Σκόκο. Θα συναντηθεί και με ανθρώπους της ΑΕΚ. Στην Ελλάδα θα έρθει την επόμενη εβδομάδα για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο Σολντίνι θα συνεχίσει τα ταξίδια του ως την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου στην Ευρώπη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός δημοσιογράφος σε δηλώσεις του στο aek365.com.
Όσον αφορά στην στάση της Νιούελς, υποστήριξε ότι: «Η Νιούελς δεν θέλει να αφήσει τον Σκόκο. Παλεύει για το Πρωτάθλημα με την Μπόκα. Αλλά έχει πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα. Αν η ΑΕΚ κάνει μία καλή πρόταση ο Σκόκο θα φύγει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις