Φινάλε στα πλέι οφ της Super League!

Πανιώνιος – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ρίχνουν την αυλαία στα πλέι οφ της Super League. Κοινή ώρα έναρξης στις 20:30!

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό (20.30 Novasports 1) σε ένα ιδιαίτερο φορτισμένο κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον δικέφαλο να θέλει την πρωτιά Οι ασπρόμαυροι του Βλάνταν Ίβιτς με νίκη εξασφαλίζουν σίγουρα την κορυφή μετά τη βαριά καμπάνα του Παναθηναϊκού με την Τούμπα να αναμένεται γεμάτη.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ ενδέχεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, με τον Μπρκιτς να είναι κάτω από τα δοκάρια και έχοντας στην τετράδα της άμυνας τους Πούγγουρα, Κρέσπο, Λέοβατς και Κίτσιου.

Στα χαφ θα είναι οι Τσίμιροτ με τον Σάκχοφ με τον Μπίσεσβαρ να βρίσκεται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και τους Ενρίκε, Ουάρντα και Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπεργκ, Λέτο, Ζέκα, Εμποκού, Τελάντερ, Μολέδο και Ρινάλντι.

Ο Έλληνας τεχνικός όλα δείχουν ότι θα παρατάξει την ομάδα σε σχηματισμό 4-4-2 με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά τους Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουτρουμπή και Κουλιμπαλί. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης και Μαρινάκης, από αριστερά ο Βιγιαφάνιες, από δεξιά ο Λουντ και ο Κλωναρίδης με τον Μολίνς στην επίθεση.

Την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ (NS2) με τους κυανέρυθρους να μην θέλουν να τερματίσουν τελευταίοι στο μίνι πρωτάθλημα και τους κιτρινόμαυρους να κυνηγούν την πρωτιά. 

Στο τελευταίο κοουτσάρισμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην Πλατεία αναμένεται να παρατάξει τους Γιαννιώτη – Τασουλή, Ρισβάνη, Γκιοατά, Βλάχο – Κόρμπο, Σιώπη – Μασούρα, Μασούντ, Μπεν και Γεσίλ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μανόλο Χιμένεθ θα διατηρήσει το  4-2-3-1, με τον Ανέστη κάτω από την εστία έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες. Δεξί μπακ θα είναι ο Μπακάκης και αριστερό ο Ντίντακ. Τα αμυντικά χαφ α αποτελέσουν οι Σιμόες – Γαλανόπουλος και μπροστά τους θα κινούνται οι Μάνταλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος με τον Αραούχο στην κορυφή.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΟΚ 11              
ΑΕΚ 9                    
Παναθηναϊκός 5  
Πανιώνιος 4       

Η τελευταία αγωνιστική
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (31/5 20.30)
Πανιώνιος ΑΕΚ (31/5 20.30)

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις