Επίσκεψη με άρωμα Σούπερ Λίγκας στο ΔΑΚ Λαμίας

Ιστορικές στιγμές ζει η Λαμία, αφού εξασφάλισε την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα. Βέβαια, τα δεδομένα πλέον αλλάζουν και είναι πιο απαιτητικά και ένα από τα ζητήματα που πρέπει να λυθούν είναι αυτό του γηπέδου.

Την Τρίτη (30/5) κλιμάκιο της Σούπερ Λίγκας βρέθηκε στο ΔΑΚ προκειμένου να πάρει μία πρώτη εικόνα των εγκαταστάσεων εν όψει των αδειοδοτήσεων.
Από πλευράς ΠΑΕ ήταν παρόντες ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος, Γιώργος Ποντίκας, ενώ τους εκπροσώπους της Λίγκας συνόδευσαν ο δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Στέλιος Καραγιάννης, ο εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού Θανάσης Κλειτσάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζαγκανάς.
Οι άνθρωποι της Λίγκας ενημερώθηκαν και είδαν από κοντά τα έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει, με την επιτροπή να κάνει τις παρατηρήσεις της για τις απαραίτητες διορθώσεις, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στον φάκελο της άδειας.
Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε όλα τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα να ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγράμματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις