Επαφή για Αραούχο, περιμένει Σκόκο η ΑΕΚ

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν τον Σέρχιο Αραούχο παρουσιάζονται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η «Ένωση» – μέσω δικού της ανθρώπου – επικοινώνησε χθες με την διοίκηση της Λας Πάλμας για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Πρόκειται για την πρώτη επαφή της ΑΕΚ με την ισπανική ομάδα, καθώς επιθυμία όλων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατόν η υπόθεση του Αραούχο.
Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν πρόκειται να γίνει κουβέντα για ποσά από 8 μέχρι 10 εκατ. ευρώ, ενώ απαγορευτικά θεωρούνται και τα 5 εκατ. ευρώ για ένα μεγάλο ποσοστό συνιδιοκτησίας. Αρχικός στόχος της ΑΕΚ είναι η επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ή εξαγορά κάποιου ποσοστού συνιδιοκτησίας, ένα σενάριο που παίζει δυνατά αυτή τη στιγμή.
Όσον αφορά τώρα τον Νάτσο Σκόκο, εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Αργεντινός άσος προτάθηκε από μάνατζερ στην ΑΕΚ και εκείνο που ειπώθηκε είναι πως ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης».
Οι ιθύνοντες του συλλόγου τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τις επόμενες ημέρες τις εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του παίκτη, προχωρώντας και για τις δύο υποθέσεις κάποιες εναλλακτικές λύσεις με φόντο την προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις