Τζήμας: «Εύχομαι η Νίκη να ξαναζήσει τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος»

Δεν θα παραβρεθεί στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης ο κ. Τζήμας σύμφωνα με προσωπική του επιστολή – ανακοίνωση. Ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης θεωρεί πως πρόκειται για αντικαταστατική Γ.Σ. και για τον λόγο αυτό δεν θα τη νομιμοποιήσει με την παρουσία του. Παράλληλα ευχαριστεί όσους στάθηκαν όλη τη χρονιά δίπλα στην ομάδα και εύχεται ο σύλλογος να ζήσει επιτυχίες του παρελθόντος, ουσιαστικά θέτοντας τον εαυτό του εκτός των διοικητικών εξελίξεων.

«Άλλωστε χρειάζεται αυτογνωσία για να μπορέσουμε να διορθώσουμε αυτά που εμείς θεωρούμε λάθος!» καταλήγει η επιστολή του κ. Τζήμα.

Η ανακοίνωση όπως έφτασε στο mailbox του goalpost.gr:

Είναι γνωστό ότι τα λεγόμενα απλά, είναι και τα δύσκολα!

Κατά παράβαση των άρθρων του καταστατικού: 5,6,11,28 και επόμενα αυτών το Δ.Σ του σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου συγκαλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ.2 η Γ.Σ συνέρχεται τον Ιούνιο μετά από πρόσκληση του Δ.Σ για θέματα κυρίως ελέγχου και κρίση των πεπραγμένων του Δ.Σ. Τον Σεπτέμβριο δε σε τακτική συνέλευση η έγκριση του προϋπολογισμού της επόμενης χρήσης.  

Σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση του Γ.Σ.Β ΄΄Η ΝΙΚΗ΄΄ ως θέμα αναφέρεται 4) Ο σχεδιασμός της Ερασιτεχνικής για το ποδοσφαιρικό τμήμα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και όχι η έγκριση και ψήφιση της Δ.Ε του ποδοσφαιρικού τμήματος περιόδου 2017-2018, κατά συνέπεια και τα άλλα θέματα είναι εκτός ημερήσιας διάταξης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η Νίκη» σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 31/5/2017 συγκαλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη, που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και με ώρα έναρξης τις 18:00. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 19:00.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

2) Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

3) Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

4) Σχεδιασμός της Ερασιτεχνικής για το ποδοσφαιρικό τμήμα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

5) Διάφορα.

Υπό το πρίσμα αυτό:

Δεν είναι δυνατόν να μετάσχω σε αντικαταστατικές διαδικασίες.

Ευχαριστήσω λοιπόν από την καρδιά μου όλους εκείνους που συμπορεύτηκαν μαζί μου. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου, τους φιλάθλους που στήριξαν όλοι μαζί ηθικά και οικονομικά αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Όλους τους προπονητές που έβγαλαν εις πέρας τις αποστολές τους πολλές φορές μάλιστα με λίγα μέσα, ειδικά όμως τον προπονητή της αγωνιστικής περιόδου που μόλις τελείωσε τον κ. Ξηροφώτο, που μας κράτησε δυνατούς, ενωμένους και υπολογίσιμους για το μέλλον. Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα θεσμικά όργανα και την Πολιτεία που ήταν δίπλα μας και όλους τους ανθρώπους που περιστοιχίζουν αυτό τον τεράστιο σύλλογο.

Φυσικά η μεγάλη ευγνωμοσύνη από πλευράς μου αποδίδεται σε όλους εκείνους τους που για χάρη της ομάδος άφησαν ακόμη και την εργασία τους και τις οικογενειακές υποχρεώσεις για να είναι εκεί δίπλα στην ομάδα της καρδιάς τους.

Εύχομαι και ελπίζω να ξαναζήσει αυτός ο τεράστιος σύλλογος τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος.

Άλλωστε χρειάζεται αυτογνωσία για να μπορέσουμε να διορθώσουμε αυτά που εμείς θεωρούμε λάθος!

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Τζήμας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις