Σ. Βούλγαρης: Ο Αλμυρός θα αποκτήσει παίκτες και από την Β’ Εθνική

Στον Γ.Σ. Αλμυρού ήδη ετοιμάζουν τα πλάνα για τη νέα περίοδο, κάτι που παραδέχθηκε ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Στέλιος Βούλγαρης, μιλώντας στην εκπομπή «Classico» του Βόλος 9.86. Αναλυτικά, είπε τα εξής για τον Γυμναστικό:

Για την επερχόμενη πρώτη συμμετοχή του ΓΣΑ στη Γ’ Εθνική: «Ο Γυμναστικός θα κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα μείνει αρκετά χρόνια σε αυτή».
Για το αν έχει αρχίσει ο σχεδιασμός: «Ο σχεδιασμός έχει αρχίσει. Δουλεύουμε όλοι πολύ. Σήμερα έχουμε τη γενική συνέλευση και σε μία εβδομάδα θα γίνουν οι εκλογές. Αυτό όμως είναι άσχετο. Εμείς έχουμε ξεκινήσει και κινούμαστε όπως πρέπει. Προπονητή έχουμε κλείσει, αλλά δεν θα τον ανακοινώσουμε ακόμη. (σ.σ. όταν ο κ. Βούλγαρης ρωτήθηκε για τον Λάκη Μπακάλη δεν θέλησε να το επιβεβαιώσει).
Για τους παίκτες που θα αποκτηθούν: «Θα έλθουν παίκτες από Β’ και Γ’ Εθνική γιατί φέτος θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από το περσινό. Φυσικά θα μείνουν και ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα».
Για τις πολλές ομάδες της Μαγνησίας στην κατηγορία: «Οι παραδοσιακές ομάδες πρέπει να είναι δυνατές, ώστε να μην αφήσουμε ορισμένα παράσιτα να εισβάλουν στην πόλη μας. Να συσπειρωθούν όλοι ώστε να είμαστε δυνατοί ως Μαγνησία».
Για τη στήριξη που πρέπει να έχει ο ΓΣΑ από την τοπική κοινωνία: «Δεν έχουμε παράπονο. Όλοι στην περιοχή του Αλμυρού είναι κοντά στη διοίκηση και βοηθούν».
Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Θα βγουν στο τέλος του μηνός».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις