Συζητά με τους συνεργάτες του ο Τσιμπανάκος και αποφασίζει

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης έχει εκφραστεί για το μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει στον Ολυμπιακό, όσον αφορά τον σχεδιασμό και τη στελέχωση της ομάδας και θα ζητήσει επίσημα από τον Ερασιτέχνη να ανατεθεί η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σ’ αυτόν και στους συνεργάτες του.

Ήδη ετοιμάζει την πρότασή του, την οποία και θα παρουσιάσει στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη.
Επίσημα, δεν έχει ανακοινωθεί από τη διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου πότε θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών, στην οποία θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Εξακολουθεί, πάντως, ως πιθανότερη ημερομηνία να είναι η Δευτέρα 3 Ιουλίου. Μέχρι τότε, όμως, θα πρέπει να έχουν γίνει προεργασίες, να έχουν κατατεθεί στον Ερασιτέχνη οι προτάσεις των ενδιαφερομένων, καθώς ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο θα έχει συζητήσεις με ορισμένους επιχειρηματίες, προκειμένου να δει κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά τον Ολυμπιακό τη νέα χρόνια και αν τα χρήματα που υπολογίζει πως θα μαζευτούν, θα είναι αρκετά για να καλύψουν τον προϋπολογισμό. Γιατί, όπως έχει τονίσει, στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, να προσληφθεί ένας ικανός και έμπειρος προπονητής, ενώ υπάρχουν και μια σειρά από άλλα έξοδα, που αφορούν την καθημερινότητα της ομάδας. Το σημαντικότερο είναι, τα χρήματα που θα υποσχεθούν κάποιοι ότι θα βάλουν στην ομάδα, με τη μορφή χορηγίας, να είναι διασφαλισμένα, για να μπορέσει ο κ. Τσιμπανάκος να κάνει μπροστά. Οι προχθεσινές του δηλώσεις, άλλωστε, ήταν χαρακτηριστικές: «Θα οριοθετήσω τα πράγματα με τους συνεργάτες μου και τους ανθρώπους που θέλουν να μπουν στην ομάδα και αν δούμε ότι μπορούμε να «τρέξουμε» τον Ολυμπιακό, θα κάνω άνοιγμα προς τον κόσμο να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δεσμευτώ προς τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις