Νέο ξεκίνημα για το γυναικείο ποδόσφαιρο του Βόλου

Το γυναικείο ποδόσφαιρο της πόλης μας Θα έχει μία τεράστια ευκαιρία να αναβαθμιστεί μετά από τη συμφωνία συνεργασίας που προέκυψε στη χθεσινή πολύωρη συνάντηση μεταξύ των προέδρων των δύο γυναικείων ομάδων της πόλης μας, Δημήτρη Κλόντζα για τον Α.Σ. «Βόλος 2004» και Κωνσταντίνου Γκουγκουλιά για τη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού.

Οι δύο πρόεδροι βρέθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, συζήτησαν για πολλή ώρα κι αποφάσισαν να έχουν πλήρη συνεργασία, σε όλα τα επίπεδα, μεταξύ των ομάδων τους, προκειμένου να αναβαθμιστεί και να αναδειχθεί το γυναικείο ποδόσφαιρο της πόλης μας.
Είναι μία πρωτοβουλία που θα πρέπει να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, καθώς στις διοικήσεις και των δύο ομάδων βρίσκονται νέοι άνθρωποι, με σύγχρονες ιδέες και όραμα για το ποδόσφαιρο, το οποίο βάζουν πάνω από όλα, παραμερίζοντας το μικρόσυμφέρον των συλλόγων τους.
Τονίζουμε πως πρόκειται για προσωπική συμφωνία των δύο προέδρων, η οποία θεωρείται δεδομένη κι απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις