Βάσει της έκθεσης Μπράτσου οι παραμονές στον Ολυμπιακό Β.

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα ανακοινωθεί η σύσταση της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ θα ανακοινωθεί και πρόσληψη του Μιχάλη Ζιώγα, ως προπονητής της ομάδας.

Ως γνωστόν, ο Κώστας Μπράτσος θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία και ήδη έχει έτοιμη την έκθεσή του και τις προτάσεις του, όσον αφορά τους παίκτες που θεωρεί ότι πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα, από το περσινό ρόστερ. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα οι νεαροί παίκτες, που πέρυσι έδειξαν πως έχουν τις ικανότητες, στις τελευταίες αγωνιστικές, όταν και πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν από τον Κώστα Μπράτσο. Ο λόγος για τους αδερφούς Κόκα, Ανδρέα και Δήμο, τον Σκανδάλη και τον Παπαϊωάννου. Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον νεαρό τερματοφύλακα Νίκο Μπουργάνη. Αν δηλαδή θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης ή θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» επιθυμούν και την παραμονή του Αλέξανδρου Αναστασίου, όπως και του Γρηγόρη Ευθυμιάδη.
Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στη συνέχεια η διοικούσα επιτροπή θα προχωρήσει σε μεταγραφές. Θυμίζουμε, πως από τους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στον Ολυμπιακό αποτελούν παρελθόν οι Δωματάς, Μασάντο, Κατσούλης, Σταύρου, Ιωαννίδης, ενώ όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσουν και οι Ντόικιτς, Ζώνας, Στουρνάρας, Πότσι. Το πιθανότερο να αποτελέσει παρελθόν και ο Κώστας Φλίγκος, ο οποίος ήδη έχει δεχθεί προτάσεις από αρκετές ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις