Μέρα ανακοινώσεων σήμερα στον Ολυμπιακό Βόλου

Πιθανότατα σήμερα Παρασκευή 28/7 η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου θα ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Θέου, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα από την Τετάρτη (26/7). Θα ανακοινωθεί, επίσης και η απόκτηση των Κώστα Καρβούνη και Τάσου Χατζόγλου, οι οποίοι προπονούνται από την πρώτη μέρα με τον Ολυμπιακό.

Χθες δοκιμάστηκε και ένας νεαρός τερματοφύλακας, ωστόσο, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και αποχώρησε. Απομένουν ακόμη αρκετά κομμάτια για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό να συνεχίζουν τις κινήσεις, σε συνεργασία με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα. Θα αποκτηθούν σίγουρα ένας έμπειρος τερματοφύλακας, δύο ακραίοι οπισθοφύλακες και σέντερ φορ, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ξένος. Ακούγεται έντονα, πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση Σέρβου επιθετικού.
Πέρα από τον τερματοφύλακα Ηλία Μέλκα, εξετάζονται και ορισμένες ακόμη περιπτώσεις έμπειρων γκολκίπερ, καθώς θα πρέπει να καλυφθεί επάξια το κενό που άφησε ο Σάκης Κατσούλης. Αύριο Σάββατο αναμένεται στο Βόλο ο Στέφανος Βαρούχας, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο 28χρονος μέσος, ο οποίος πέρυσι έκανε καλή χρονιά στα Χανιά, θα υπογράψει στον Ολυμπιακό και θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα στη Σαμαρίνα, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή θα αναχωρήσει από το Βόλο την Κυριακή 30 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 11 Αυγούστου.
Ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Σέττος αναμένεται σήμερα Παρασκευή να αρχίσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις