Καραγιώργο και Τσουκαλά ανακοίνωσε ο Παγασητικός

Η μεταγραφική ενίσχυση του Παγασητικού συνεχίζεται, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Γιάννη Καραγιώργου και Παντελή Τσουκαλά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ Παγασητικός ανακοινώνει την απόκτηση των Ιωάννη Καραγιώργου και του Παντελή Τσουκαλά. Ο Ιωάννης Καραγιώργος είναι γεννημένος το 1992, πρόκειται για έναν έμπειρο και γνωστό ποδοσφαιριστή στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ. Ο Γιάννης έχει αγωνιστεί στον Άρη Μελισσατίκων, στο Διμήνι και στον Πανιώνιο. Την χρονιά 2015-16 πραγματοποίησε πολύ παραγωγική χρονιά και πέτυχε 23 γκολ με την ομάδα του Πανιωνίου.
Ο Παντελής Τσουκαλάς είναι γεννημένος το 1993, έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, στον Άρη Μελισσατίκων και τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα του Πανιωνίου. Αγωνίζεται με την ίδια άνεση και ως χαφ και ως μπακ.
Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Καλώς ήρθατε Γιάννη και Παντελή στην οικογένεια του Παγασητικού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις