Ομάδα Νέων συγκροτεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία κάνει γνωστό, πως ο σύλλογος συγκροτεί ομάδα Νέων, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 επιθυμώντας να δημιουργήσει τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών, που θα αγωνίζονται στην μεγάλη ομάδα με τα ερυθρόλευκα, αποφάσισε τη συγκρότηση ομάδας ποδοσφαίρου με αθλητές γεννημένους από το έτος 1999 έως και το 2002.
Η ομάδα αυτή θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα νέων που θα διοργανώσει η ΕΠΣΘ και θα αποτελέσει τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Φώτης Αγραφιώτης.
Η αρμόδια επιτροπή ποδοσφαίρου, η οποία έχει συσταθεί από τον Σύλλογο, προκειμένου να φέρει εις πέρας το νέο αυτό εγχείρημα καλεί τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 γεννηθέντες τα προαναφερόμενα έτη, αλλά και ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα νέων να βρίσκονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 στις 18:00.
Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέους αθλητές να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ αλλά και να αναδειχθούν με τα ερυθρόλευκα χρώματα.
Η ανάγκη για ανάδειξη του Βολιώτικου ποδοσφαιρικού στοιχείου είναι μεγάλη γι’ αυτό και ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 επενδύει στο μέλλον, στηρίζοντας αθλητές από την περιοχή μας και προσπαθώντας να υλοποιήσει ένα μακρόπνοο σχέδιο που θέλει την προώθηση Βολιωτών στις πρώτες ομάδες του Συλλόγου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις