Επικό βίντεο της Νίκης Β.: «Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο»

Μ’ ένα βίντεο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου συμβολισμού απαντά η Νίκη Βόλου σε όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, τα οποία έχουν υποβαθμίσει σε σημαντικό βαθμό την αξία και τα ιδανικά που θα έπρεπε να εκφράζουν.

Ο Φάνης Αλεξανδρής, υπεύθυνος για την ενημέρωση και διαχείριση της επίσημης ιστοσελίδας της Νίκης Βόλου, σε συνεργασία με τους TechitSerious, δημιούργησαν μία μίνι ταινία διάρκειας δύο λεπτών που πλημμυρίζει από συναίσθημα και δείχνει τη διαφορά φιλοσοφίας των κυανόλευκων για τον βασιλιά των σπορ.

Λίγους μήνες πριν, στην αερογέφυρα του Πανθεσσαλικού εκτυλίχθηκαν σκηνές ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν χωρίς οίκτο. Οι εικόνες της ντροπής έκαναν τον γύρο του κόσμου. Στο ίδιο ακριβώς σημείο η διοίκηση της Νίκης Βόλου αποφάσισε να αναδείξει μία διαφορετική εικόνα για το Πανθεσσαλικό και γενικότερα για το ποδόσφαιρο της περιοχής. Μία εικόνα που ελπίζει να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας αναδεικνύοντας, ένα Πανθεσσαλικό αθλητισμού και ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

«Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο» ο τίτλος της μίνι ταινίας και δεν έχουμε παρά να δώσουμε συγχαρητήρια στους εμπνευστές και στους δημιουργούς της.

 

Το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο στην επίσημη σελίδα της Νίκης Βόλου:

Για εμάς στη Νίκη Βόλου 1924 το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αυτό έχει αποδειχθεί στα 93 χρόνια ανόθευτης ιστορίας μας, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού και του πολιτισμού που μας διακατέχουν.

Στόχος μας ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία, καθαρό από κάθε σκιά που πλήττει την αξιοπιστία του, ένα ποδόσφαιρο αλληλοσεβασμού, τίμιο και δίκαιο, που θα εμπνεύσει τα νέα παιδιά σε όλη την Ελλάδα να αγωνίζονται με ήθος, μακριά από αναβολικά. Ένα ποδόσφαιρο που θα μπορεί και πάλι να είναι γιορτή, για όλους.

Έτσι καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, και όχι μόνο, να στηρίξει αυτή τη νέα μας προσπάθεια και με την επιστροφή μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δηλώνουμε μέσα από τους αληθινούς πρωταγωνιστές , που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, ότι : Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις