Δυνατό τεστ με Παναιγιάλειο η Νίκη Β. (17/08, 18:30)

 Το πιο δυνατό της φιλικό παιχνίδι δίνει η Νίκη Βόλου σήμερα το απόγευμα στις 6:30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στον Παναιγιάλειο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Οι Μπούις και Ξηροφώτος θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών τους σε σχέση με το επίπεδο της προετοιμασίας στο οποίο βρίσκονται.

Η φιλική αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους της Νίκης καθώς θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ απ’ όπου θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για τις δυνατότητες του κυανόλευκου συγκροτήματος. Τα φιλικά με Σαρακηνό και Παγασητικό ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας δεν έδωσε το δικαίωμα για ασφαλή συμπεράσματα.

Οπότε σήμερα στις 18:30 στο Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου θα δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής απέναντι σε μία ομάδα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της FootballLeagueκαι προετοιμάζεται εδώ και αρκετές ημέρες στο Πήλιο.

Η γενική είσοδος για τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ορίστηκε στα 5 ευρώ ενώ για τα παιδιά θα είναι ελεύθερη.

Οι σχετικές ανακοινώσεις των δύο ομάδων:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για την επόμενη εβδομάδα.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Νίκη Βόλου-Παγασητικός

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ωρα: 18:30

Είσοδος για τους φιλάθλους: ελεύθερη

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Νίκη Βόλου-Παναιγιάλειος

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ωρα: 18:30

Γενική είσοδος για τους φιλάθλους: 5€ / Παιδιά: ελεύθερη

 

«Φιλικό σήμερα στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη Βόλου

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Πορταριάς ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει των νέων αγωνιστικών του υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί νέος φιλικός αγώνας, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League 2 (Γ΄ Εθνική). Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. και θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις