Μπούις: «Δεν θα είμαστε μία προβλέψιμη ομάδα»

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Φάντζιο Μπούις στις δηλώσεις του, μετά τη φιλική νίκη επί του Παναιγιάλειου. Ο Βέλγος προπονητής τόνισε πως οι παίκτες του έδειξαν αυτά που δουλέψανε στην προπόνηση ενώ πληροφόρησε πως η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση ενός στόπερ στη θέση του Βασίλιεφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάντζιο Μπούις που εκπροσώπησε το τεχνικό δίδυμο της Νίκης:

«Ήταν ένα καλό φιλικό και μία δυνατή προπόνηση. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα τόσο πολύ. Είδαμε τα πράγματα που δουλέψαμε χθες. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί αυτά που δουλέψαμε, τα παιδιά τα βγάλανε στον αγώνα. Αύριο είναι μία άλλη μέρα με πολύ δουλειά»

Για το αν επηρεάζει την απόδοση η απουσία των ξένων ποδοσφαιριστών

«Η απουσία κάποιων ποδοσφαιριστών δεν επηρεάζει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Η ομάδα ακολουθεί την ίδια γραμμή, όποιοι παίκτες κι αν αγωνίζονται. Η δουλειά που γίνεται είναι ομαδική. Ο κάθε παίκτης είναι σημαντικός είτε είναι πέντε, είτε είναι 15, είτε είναι 30 ετών».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν και το ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Η ομάδα είναι κατά 60% έτοιμη».

Για το αν η τακτική προσαρμόστηκε στον αντίπαλο

«Δεν θα είμαστε μία προβλέψιμη ομάδα. Η τακτική μας θα αλλάζει και ανάλογα τον αντίπαλο»

Για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ

«Ο Γενιτσαρίδης ανακοινώθηκε και είμαστε σε αναζήτηση ενός στόπερ. Είχαμε κάποιες επαφές αλλά δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε, όμως πιστεύω πως είμαστε κοντά. Σίγουρα θα γίνει μία κίνηση ακόμα. Ο Βασίλιεφ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στην ομάδα, οπότε πάμε για έναν Έλληνα στόπερ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις