Μετά από έντεκα χρόνια αντίπαλοι σε φιλικό Ολυμπιακός Β. και Νίκη

Από το 2006 έχουν να αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου, καθώς την τελευταία δεκαετία οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλοι μόνο σε παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σήμερα στις 18.30 στο Πανθεσσαλικό θα βρεθούν αντίπαλοι «ερυθρόλευκοι» και «κυανόλευκοι» σ’ ένα φιλικό παιχνίδι που θα πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το βολιώτικο ποδόσφαιρο.
Οι διοικήσεις των δύο ομάδων πήραν την απόφαση να γίνει αυτό το φιλικό παιχνίδι, με την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, όπως αρμόζει στην ιστορία και την κουλτούρα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της Νίκης. Να αποδείξουν, πως το Πανθεσσαλικό μπορεί να φιλοξενήσει τους οπαδούς και των δύο μεγάλων συλλόγων του Βόλου δίχως να συμβεί το παραμικρό στις κερκίδες. Είναι ένα στοίχημα για τις διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και της Νίκης, ενώ και οι Οργανωμένοι δηλώνουν πως θα κάνουν τα πάντα για να έχει επιτυχία το φιλικό παιχνίδι.

Για τον Ολυμπιακό αυτό είναι το τέταρτο φιλικό ματς στο πλαίσιο της προετοιμασίας και το πιο δυνατό, μετά από αυτά με Παγασητικό, Πηλέα και Βελούχι. Δίνεται η δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με τη συμπολίτισσα Νίκη, την οποία θα αντιμετωπίσουν και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Μιχάλης Ζιώγας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην των τραυματιών Χρήστου Σκανδάλη και Ανδρέα Κόκα.

Η Νίκη Βόλου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά της παιχνίδια που έχει δώσει στο Πανθεσσαλικό (15-0 τον Παγασητικό και 2-1 τον Παναιγιάλειο) και απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου θα επιδιώξει ακόμη μία καλή εμφάνιση, δείγμα της συνεχούς αγωνιστικής της βελτίωσης όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι Μπούις και Ξηροφώτος δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Γιάκοβλεφ, Σούσκιν και Ντόλγκι καθώς βρίσκονται στις πατρίδες τους για να ολοκληρώσουν τα διαδικαστικά της μετακίνησής τους στον βολιώτικο σύλλογο. Αν και η επιστροφή τους αναμένονται για χθες (Τρίτη) εντούτοις θα υπάρξει μία μικρή παράταση ώστε να κανονιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα εισέρχονται από την τρίτη πεζογέφυρα, απ’ όπου θα εκδίδουν το εισιτήριό τους και θα προωθούνται στις Θύρες 110, 111 και 112, αριστερά των επίσημων θέσεων (VIP). Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου θα εισέρχονται από την πρώτη πεζογέφυρα (προς την πλευρά της Νέας Ιωνίας) και θα προωθούνται προς το νότιο πέταλο.
Η είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα καταβάλλουν οι γυναίκες και τα παιδιά (από 12 ετών και άνω). Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα φιλικά παιχνίδια.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις