Μπούις: «Παιχνίδι που ένωσε την πόλη»

Παιχνίδι που ένωσε την πόλη, χαρακτήρισε το φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Φάντζιο Μπούις, συμπληρώνοντας πως σε παιχνίδια προετοιμασίας δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Για την απουσία του Χρήστου Τζιώρα ο τεχνικός της Νίκης Βόλου ανέφερε πως προφυλάχθηκε, ενώ για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας τόνισε πως θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και στα επίσημα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάντζιο Μπούις στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β.:

«Παίξαμε ένα πολύ καλό φιλικό, μ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και διαπιστώνουμε τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα μέσα από τις προπονήσεις. Βλέπουμε τα λάθη μας και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Το αποτέλεσμα δεν μας ενδιαφέρει, στην παρούσα φάση. Ήταν ένα παιχνίδι που ένωσε όλη την πόλη και αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του σημερινού (23/08) φιλικού παιχνιδιού».

Για την απουσία του Χρήστου Τζιώρα από το παιχνίδι, ο Φάντζιο Μπούις ανέφερε: «Αποφασίσαμε να μην παίξει. Τον προφυλάξαμε».

Για την απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας: «Επιλέξαμε φέτος να δώσουμε ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Από τους 26 παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ, οι 10 είναι κάτω των 18 ετών. Σίγουρα τα παιδιά δεν είναι έτοιμα αυτή τη στιγμή, όμως θα πάρουν ευκαιρίες και θα τους εμπιστευτούμε. Οι παίκτες ζουν γι’ αυτά τα παιχνίδια και είναι λογικό να αγωνίζονται με πάθος και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις