«Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον Μπύρο»

Στο ραδιόφωνο του “Metropolis 95.5” παραχώρησε συνέντευξη ο Άγγελος Διγκόζης, με αφορμή την ματαίωση του μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική μεταξύ της Δόξας Δράμας και της ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο τεχνικός των «μαυραετών» τόνισε πως το ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Γιάννη Μπύρο και αυτά που συμβαίνουν δεν τα έχει συναντήσει στην 30χρονη ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω ποιος άλλος τρόπος θα βρεθεί για να μας μπλοκάρουν.

Έπρεπε να ετοιμάσω την ομάδα για το μπαράζ και αυτό έκανα για να έχω την ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη. Πλέον ακυρώθηκε το μπαράζ και περιμένουμε νέα ενημέρωση.

Είχα συμφωνήσει με την Δόξα να είμαι στον πάγκο είτε στην Β είτε στην Γ Εθνική. Ακόμη το πιστεύω, οι μεταγραφές έγιναν για τη Β Εθνική, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

Εχουμε αλλάξει τρεις φορές το πρόγραμμα των προπονήσεων και των φιλικών. Είναι δύσκολο να προσπαθείς να προετοιμάσεις έναν ποδοσφαιριστή να παίξει ένα παιχνίδι που θα σε ανεβάσει κατηγορία και μετά να συμβαίνει αυτό.

Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για οτιδήποτε ζητηθεί στην ομάδα, είτε αυτό είναι μπαράζ, είτε παίξουμε στη Β Εθνική είτε στη Γ.

Επρεπε να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό αυτό το θέμα. Ανθρώπους σαν τον κ.Μπύρο που έχουν μεράκι τους χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι που διοικούν το ποδόσφαιρο θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, να αλλάξει το ποδόσφαιρο μας».