Φιλική νίκη του Ολυμπιακού Β., 2-0 τον Τοξότη

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Τοξότη στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου. Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν όσοι δεν έπαιξαν στο χθεσινό φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο, με την τεχνική ηγεσία να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 2-0, με γκολ των Λούγκου και Χατζόγλου, ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι χάθηκαν πάνω από 15 κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Τοξότης, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε προετοιμασία, στάθηκε αξιοπρεπώς, αν και είχε την τύχη με το μέρος του σε πολλές περιπτώσεις, αποφεύγοντας να δεχθεί περισσότερα τέρματα.
Ο τερματοφύλακας Πασπαλάρης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, όπως και ο Παπαπέτρου στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νίκος Δενελάβας με την εμπειρία του βοήθησε σημαντικά την άμυνα της ομάδας του.
Ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 5′ με τον Καράμπελα (σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο Πασπαλάρης), ενώ στο 7′ σε νέο σουτ του Καρβούνη, αυτή τη φορά, ο τερματοφύλακας του Τοξότη απέκρουσε, με τη μπάλα βρίσκει το δοκάρι.
Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν νέα ευκαιρία με τον Μέμο στο 12′ (σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας), για να ανοίξει το σκορ ο Λούγκος στο 17′. Από μπαλιά του Μέμου, ο μέσος των «ερυθρολεύκων» με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.
Από εκεί και πέρα και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Αλαμάνη στο 28′, Καρβούνη στο 38′, Καράμπελα στο 40′, ενώ στο 45′ ο Μέμος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χατζόγλου μέσα από τη περιοχή πλάσαρε άουτ.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά την άμυνα του Τοξότη και να χάνει τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Στο 57′ ο Καράμπελας εκτέλεσε φάουλ με τον τερματοφύλακα του Τοξότη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ, ενώ στο 65′ σουτ του Αλαμάνη έφυγε άουτ. Στο 73′ ο Καρβούνης βγήκε τετ α τετ με τον Παπαπέτρου, δίχως όμως να νικήσει τον τερματοφύλακα Παπαπέτρου.
Τελικά το 2-0 έγινε στο 76′. Ο Φραγκογιάννης έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Παπαπέτρου απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας ο Τάσος Χατζόγλου από κοντά πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.
Στο 78′ δυνατό σουτ του Αλαμάνη πέρασε άουτ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος (55′ Κωνσταντίνου), Κραγιόπουλος (46′ Ζάχος), Αγγελής, Χατζόγλου, Γελαδάρης (60′ Πολυχρονιάδης), Καράμπελας, Λούγκος, Πατσής, Μέμος, Καρβούνης (60′ Φραγκογιάννης), Αλαμάνης.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Γ. Βέτσικας, Ν. Δενελάβας, Καρακέλης, Πελεκούδας, Παπαγιάννης, Γουλιώτης, Μαμούχας, Μπόζης, Παραδάκης, Λ. Δενελάβας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σοροβόλας, Βλαχόπουλος, Χρόνης, Κολιός, Μιχαηλίδης και Παπαπέτρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις