Την Παρασκευή ξεκινούν οι απολογίες για το Koriopolis

Οι μάρτυρες υπεράσπισης ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις τους και έφτασε η ώρα της απολογίας των κατηγορουμένων. Την αρχή κάνει την Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπέος.

 Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίστηκε την Δευτέρα (4/9) (και έπειτα από ένα μήνα διακοπή) η δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, γνωστό και ως Koriopolis.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή ήταν η 38η συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την ίδια υπόθεση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα «τραβήξει» σίγουρα ως το τέλος του έτους, πιθανόν και ως τις αρχές του 2018. Θυμίζουμε ότι η διαδικασία ξεκίνησε στις 31/10/2016.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, με την διαδικασία να μπαίνει αισίως στις απολογίες των κατηγορουμένων, που θα έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο πρώτος κατηγορούμενος που θα απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου θα είναι ο Αχιλλέας Μπέος και θα ακολουθήσει ο Γιώργος Τσακογιάννης. Συνολικά οι κατηγορούμενοι είναι… 84!

Για τον μήνα Σεπτέμβριο, πέραν των συνεδριάσεων της Δευτέρας (4/9) και της Παρασκευής (8/9), έχουν προγραμματιστεί συνεδριάσεις για τις 18, 21 και 28 του μηνός.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις