Αντιδρά στο μπαράζ η Football League, θέλει πρωτάθλημα με 17 ομάδες


Μοιράσου το άρθρο

Ένας κυκεώνας αντιφατικών αποφάσεων και συγκρουόμενων αιτημάτων από τα ενδιαφερόμενα μέρη έχει δημιουργηθεί με αφορμή την κατάληψη της κενής θέσης στο πρωτάθλημα της Football League έπειτα από την αποχώρηση του Αγροτικού Αστέρα.

Η ΕΠΟ, έπειτα από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ετοιμάζεται να ορίσει το μπαράζ ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκης, ωστόσο η Football League αντιδρά, με το παρασκήνιο να είναι έντονο:
-Το βράδυ της Τετάρτης (06/09) διακινήθηκε στις ΠΑΕ επιστολή που υπέγραφαν ο Αιγινιακός και ο Άρης, με την οποία ζητούσαν το νέο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 17 ομάδες και να μην συμπληρωθεί η κενή θέση, επειδή δεν προβλέπεται η πραγματοποίηση αγώνα μπαράζ μετά τις 05/07 κάθε αγωνιστικής περιόδου.
-Το πρωί της Πέμπτης (07/090 υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία της Football League με τις ομάδες και αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία οι σύλλογοι της κατηγορίας θα ζητούν το επόμενο πρωτάθλημα να γίνει με 17 ομάδες.
Κι ενώ από τη μία πλευρά βρίσκεται το μέτωπο της Football League από την άλλη εμφανίστηκε ο αδιάφορος μέχρι τώρα Ιωνικός (σ.σ. ένας από τους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής), ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εάν ληφθεί απόφαση για διεξαγωγή μπαράζ θα την προσβάλει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι η εγγυητική επιστολή ύψους 300.000 ευρώ που ζήτησε η ΠΔΕ της ΕΠΟ από τις δευτεραθλήτριες για τη συμμετοχή τους στα μπαράζ δεν προβλέπεται σε κάποιο κανονισμό.
Παράλληλα, από αρκετές πλευρές τίθεται το θέμα με ποιους ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στο μπαράζ τόσο η Δόξα Δράμας όσο και η ΑΕ Καραϊσκάκης.
Η ΕΠΟ ετοιμάζεται να ορίσει το μπαράζ την ερχόμενη εβδομάδα, όμως το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ενδιαφερόμενες πλευρές εμφανίζονται έτοιμες να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους.
Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις