Συνάντηση με τους οργανωμένους η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας πραγματοποίησε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, μετά  το τέλος  του αγώνα Κυπέλλου με τον Πρωτεσίλαο. Όπως ενημερώνει η διοίκηση μέσω σχετικής ανακοίνωσης, υπήρξε σύμπνοια απόψεων και αποφασίστηκε να συμβάλουν όλες οι πλευρές προς την ενότητα και συσπείρωση του κόσμου που αποτελεί το μεγάλο όπλο του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

 

Η Δ.Ε ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για την συνάντηση της με εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας μας το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Πρωτεσίλαο.
 
Η συνάντηση αυτή έγινε εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Υπήρχε σύμπνοια απόψεων, σε πολύ θετικό κλίμα και αποφασίστηκε από κοινού να συμβάλουμε όλοι μαζί στην ενότητα και την συσπείρωση ,ώστε να στηρίξουμε την ομάδα μας και να εκμεταλλευτούμε το μεγάλο διαχρονικό συγκριτικό μας πλεονέκτημα,το οποίο δεν είναι άλλο από το μέγεθος και την δυναμική του υπέροχου κόσμου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ1924.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις