Δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία ο Ολυμπιακός Βόλου

Ούτε… παραγγελία να είχε ο Ολυμπιακός Βόλου τα χθεσινά (13/3) αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Football League του Βορείου ομίλου. Το παιχνίδι Ζάκυνθος-Ηρακλής ήρθε ισόπαλο (1-1), ενώ η δεύτερη της κατάταξης Λαμία ηττήθηκε με 2-1 από τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ.
Στο παιχνίδι…

…της Ζακύνθου χάθηκαν βαθμοί εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα η Ζάκυνθος να εξακολουθεί να βρίσκεται στην 4η θέση, πίσω δηλαδή από τον Ολυμπιακό έχοντας ένα βαθμό λιγότερο, ενώ ο Ηρακλής δεν αποσπάστηκε κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Λαμία μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή πέντε βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, η διαφορά αυτή μπορεί την Κυριακή να μειωθεί στους δύο, ενώ εκκρεμεί η ένσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά του κύρους του αγώνα με τη Λαμία.
Δίνεται έτσι η δυνατότητα στον Ολυμπιακό, εφόσον την Κυριακή (14/3)νικήσει τον Αιγινιακό στο ΕΑΚ, να ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από την Ζάκυνθο και να μειώσει παράλληλα τη διαφορά πέρα από τη Λαμία και από τον πρωτοπόρο Ηρακλή, μια και η βαθμολογική διαφορά θα παίξει ρόλο στο τέλος, ως προς τους βαθμούς που θα ξεκινήσουν οι ομάδες στα πλέι οφ.