Τετράδα απόντων στον Ολυμπιακό Β. με Φωκικό

Συνεχίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (22/3, 15.00) με τον Φωκικό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Στην προπόνηση της Τρίτης (17/3) Λευτέρης Γιαλούσης, ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Αιγινιακό (δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή) δεν…

…γυμνάστηκε, καθώς ακολούθηε θεραπεία. Ο έμπειρος αμυντικός δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ωστόσο, δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τα δύο προσεχή παιχνίδια με Φωκικό και Εθνικό Γαζώρου, καθώς αντίκρισε την έβδομη κίτρινη κάρτα (ήταν στον πάγκο στο ματς με τον Αιγινιακό).
Ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ ζήτησε και πήρε μία μέρα άδεια για προσωπικούς λόγους. Ο Σκοπιανός επιθετικός θα δώσει κανονικά το «παρών» στη σημερινή προπόνηση. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος είχε αποκλειστεί της 18αδας από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό είναι απόλυτα έτοιμος και θα επιστρέψει στην ομάδα κόντρα στον Φωκικό.
Θυμίζουμε, πως θα απουσιάσουν οι Στάθης Ρόκας, Αλέξανδρος Νικολιάς και Αλέξανδρος Ζέρης, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα της Κυριακής με τον Φωκικό.
Σήμερα Τετάρτη οι παίκτες θα προπονηθούν το πρωί στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις